امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 109848 |
تاریخ انتشار : 09 شهریور 1394 - 10:54 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

طرزدرست کردن چای سرد ( آیس تی ) خانگی   چای سرد یا آیس تی یکی از نوشیدنی هایی است که در تابستان بسیار مورد علاقه بوده و طرفداران زیادی دارد. به جای خرید چای سرد حاضری، آن را در خانه تان درست کنید.   چای سرد یا آیس تی یکی از نوشیدنی هایی است […]

طرزدرست کردن چای سرد ( آیس تی ) خانگی

 

چای سرد یا آیس تی یکی از نوشیدنی هایی است که در تابستان بسیار مورد علاقه بوده و طرفداران زیادی دارد. به جای خرید چای سرد حاضری، آن را در خانه تان درست کنید.

 

مواد لازم برای آیس تی,درست کردن چای سرد

چای سرد یا آیس تی یکی از نوشیدنی هایی است که در تابستان طرفداران زیادی دارد
این نوشیدنی خنک یکی از بهترین انتخابها برای روز های گرم تابستان است. علاوه بر خوشمزه بودن کاملا سلامت و اقتصادی است. ویژگی خاص چای سرد در این است که حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.

مواد لازم برای درست کردن چای سرد ( آیس تی ) :

 چای کیسه ای یک عدد
لیمو ترش تازه  یک عدد
 شکر یا عسل یه میزان لازم

طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) :
چای را به روش معمول دم کنید.
تفاله و یا تی بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود.
دو لیوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.
یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید.
شربت را در لیوان ریخته میل کنید. (من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم).

نکاتی برای تهیه آیس تی :
* چای دم کشیده را می توانید در یک بطری دربدار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.
* در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ می دهد.
* برای داشتن یک نوشابه سلامت تر می توانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.

منبع : آشپزی من در کانادا

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید