دکتر محمود شهشهانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه این طرح هنوز در مراحل مقدماتی قرار دارد تاکید کرد : در این طرح بخشی از سرمایه گذاری ها قرار است از محل دریافتی بازنشستگان و بقیه نیز از محل سود سالانه شرکت های صنعتی و تولیدی متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری […]
دکتر محمود شهشهانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه این طرح هنوز در مراحل مقدماتی قرار دارد تاکید کرد : در این طرح بخشی از سرمایه گذاری ها قرار است از محل دریافتی بازنشستگان و بقیه نیز از محل سود سالانه شرکت های صنعتی و تولیدی متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری تامین شود .
وی اولویت نخست سرمایه گذاری برای خرید سهام را بازارهای سرمایه و پولی دانست و گفت : درصورت اجرایی شدن این طرح ، کسب رضایت بازنشستگان برای سرمایه گذاری و خرید سهام الزامی است .
شهشهانی همچنین تعداد شرکت های اقتصادی و تولیدی متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری را 187 شرکت دانست و افزود : این صندوق هم اکنون امکان تصمیم گیری برای 121 شرکت را ندارد .
وی علاوه بر نداشتن مزیت اقتصادی برخی شرکت های تولیدی، محدود بودن میزان سهام را از مهمترین دلایلی برشمرد که صندوق بازنشستگی نمی تواند برای انها تصمیم گیری کند .
شهشهانی با بیان اینکه برخی شرکت هایی که مزیت اقتصادی ندارند از محل پرداخت دیون دولت به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شده است افزود : صندوق تلاش می کند بزودی با فروش و واگذاری این شرکت ها منابع مالی انها را در بخش های نافع و سودده از جمله انرژی سرمایه گذاری کند .
وی معاوضه و یا توسعه واحدهایی را که صندوق بازنشستگی کشوری سهام ناچیزی از انها دارد از مهمترین رویکردهای این صندوق در سال 95 دانست .
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری درامد شرکت های تحت پوشش این صندوق را 1500 میلیارد تومان در سال 94 دانست و گفت : این میزان نسبت به مدت مشابه در سال 93 با 30 درصد افزایش روبرو شده است.
وی تاکید کرد : با اصلاح سبد سرمایه گذاری ها سالانه ده درصد به میزان درامدهای سازمان افزایش می یابد.