ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است استانها > چهارمحال و بختیاری – ایرنا نوشت ، رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است. ذبیح الله غریب در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری اظهار […]
ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است
استانها > چهارمحال و بختیاری – ایرنا نوشت ، رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.
ذبیح الله غریب در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برنامه و سیاست دولت رسیدن به ضریب امنیت غذایی 85 درصد است.
وی در ادامه ضریب امنیت غذایی در دولت قبل را 50 درصد اعلام کرد و گفت: اقدام ها و سیاست های دولت یازدهم منجر به کاهش واردات موادغذایی و آرامش و امنیت غذایی در جامعه شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با بیان این که شکر در بازار استان بین 30 تا 31 هزار ریال به فروش می رسد، گفت: فعالیت دلالان و ورود شکر به بازار بورس، از دلایل افزایش نرخ شکر در بازار است.
سیامک سلیمانی افزود: اگر کمبود و تفاوت نرخ شکر در بازار رفع نشود، واحدهای تولیدی و صنایع استان را با مشکل و تعطیلی مواجه می سازد.
وی در ادامه گفت: برای تنظیم بازار، مصرف خانوار، صنعت و اصناف استان به یکهزار تن شکر نیاز است.
سلیمانی افزود: هم اینک در بازار این استان کمبود و تفاوت نرخ شکر وجود دارد که باید عاملان آن در استان شناسایی شوند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: براساس جمعیت هر استان ستاد تنظیم بازار کشور برای استانها سهمیه شکر تنظیم می کند که سهمیه سال جاری استان حدود 507 تن شکر است.
کیقباد قنبری اظهار کرد: در مرحله اول 238 تن شکر تخصیص یافته، مرحله دوم 119 تن و در مرحله سوم نیز 150 تن شکر به استان تخصیص می یابد.
وی با بیان این که قیمت شکر هم اینک در بازار استان 30 هزار ریال است، گفت: سرانه مصرف شکر برای هر فرد در کشور 30 کیلوگرم و سرانه جهانی آن 27 کیلوگرم است.
46
Let’s block ads! (Why?)
RSS