به گزارش صلح خبر، احمد صادقی در شصت و دومین جلسه شورای شهر تهران و با اشاره به ۱۸ اردیبهشت ماه مصادف با سالروز تشکیل جمعیت هلال احمر در کشور، ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، اظهار کرد: لازم میبینم تا از زحمات بزرگ زنان و مردان عضو این نهاد انسان دوستانه که با جانفشانی و فداکاری سالهاست در راه خدمت بی منت به هموطنان قدم نهادهاند تجلیل نمایم.
وی ادامه داد: امسال یکصدمین سال تاسیس جمعیت هلالاحمر است و این یکصدمین سال نشانگر ریشه های عمیق این نهاد مردمی و مقبولیت آن در بین جمیع شهروندان است.
صادقی افزود: اعضای هلالاحمر از بزرگ و کوچک؛ چه داوطلبان و پیشکسوتان و چه امدادگران، نجاتگران و نیروهای جوان همه سفیران صلح و دوستی و فرشته های نجات هستند. اعضای این سازمان با دلبستگی و عشق به ارزش های الهی و انسانی برای حفظ حرمت و کرامت انسان ها فارغ از مرزبندی های سیاسی و جغرافیایی در خدمت به اقشار مختلف میکوشند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این امدادگران عاشق در تمامی بحرانها و حوادث مثل زلزله ، سیل ، تصادفات جادهای ، سقوط هواپیماها و حتی جستجوی مفقودین در کوهستانها جزو اولین گروهها هستند که در سر صحنه حاضر میشوند و با نظمی مثال زدنی و رشادتی بی مانند، شبانه روز در کنار مردم آسیب دیده حضور دارند.این حضور نه تنها در اقصی نقاط کشور رخ نمایی میکند؛ بلکه اعضای این نهاد مردمی در هر نقطه از جهان که صدای درد مندی را بشنوند به یاری آسیب دیدگان و مظلومان میشتابند.
صادقی در ادامه تاکید کرد: تقدیر مسئولان بین المللی نظیر رئیس فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر و همچنین رئیس دفتر منطقهای منا و معرفی هلال احمر ایران به عنوان الگوی موفق در میان جمعیت های ملی سراسر دنیا که حدودا ۱۷۴ کشور هستند و دریافت جایزه هانری داوینسون نشان از عملکرد شایسته و قابل تحسین جمعیت هلال احمر ایران دارد که برای مردم خوب کشور مایه مباهات است.
صادقی افزود: واردات گسترده واکسن کرونا در اوج تحریمهای ناجوانمردانه کشور ، پوشش حرفه ای و تخصصی حادثه انفجار بیروت و همچنین تلاش برای بازگرداندن کودک افغانستانی جنگ زده به آغوش خانواده نمونه های بارزی است که بر جایگاه عالی و تثبیت شده هلال احمر ایران در فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر صحه میگذارد.
احمد صادقی در ادامه صحبت های خود بر ضرورت همکاری بین جمعیت هلال احمر و دستگاه های اجرایی نظیر شهرداری تهران تاکید کرد و گفت: همچنین لازم است تا دستگاههای اجرایی سطح شهر تهران به ویژه شهرداری تهران زمینه های همکاری مشترک با این سازمان ریشه دار را در برنامه های خود قرار دهند و با هم افزایی بین دستگاهی برنامه های اجرایی و دقیقی را در موضوع مواجهه با بحران ها را طراحی و اجرا نمایند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال سوله های بحران سطح شهر تهران که امروز متاسفانه برخلاف مصوبه های گوناگون شورای اسلامی شهر به مجموعه های ورزشی تبدیل شده است، میتواند با بهره برداری مشترک فرصتی برای ذخیره سازی اقلام امدادی در بحران های بزرگ در شهر تهران باشد؛ اما متاسفانه به رغم تذکرات مکرر شورای شهر هنوز این سوله ها بازگردانده نشده است.
عضو شورای شهر تهران افزود: همچنین آموزش و سازماندهی تیم های تخصصی جستجو و امداد و نجات میتواند به صورت مشترک و با استفاده از زیرساخت های شهرداری تهران و تخصص جمعیت هلال احمر صورت پذیرد.
صادقی گفت: ایجاد خانه های هلال در سراسر محلات که با هدف جلب مشارکت داوطلبان راه اندازی میشوند نیز می تواند ضمن تقویت پایگاه اجتماعی هلال احمر، به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد کشور، موجب افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر مخاطرات شود.
صادقی تاکید کرد: به هر روی همانگونه که بارها عرض کرده ام لازم است شهرداری تهران به دور از تصدی گری و با رویکرد همکاری مشترک زمینه بروز و ظهور رخدادهای بزرگ و تحولات عظیم در موضوع مقابله با بحرانها را با مشارکت دستگاههای مسئول و تخصصی فراهم آورد.
انتهای پیام