امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 12:22:52 | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 48034 |
تاریخ انتشار : 07 بهمن 1394 - 20:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

دانش > پزشکی – ایسنا نوشت: محققان آمریکایی روش جدیدی را طراحی کرده‌اند که موجب جوانسازی تخمک‌ها شده و امکان باروری زنان مسن و شانس مادر شدن را در آن‌ها افزایش می‌دهد. متخصصان لقاح مصنوعی در انگلیس از سازمان باروری و جنین‌شناسی انسان برای کسب اجازه به منظور اجرای یک کارآزمایی بالینی بر روی 20 زن درخواست […]

دانش > پزشکی – ایسنا نوشت: محققان آمریکایی روش جدیدی را طراحی کرده‌اند که موجب جوانسازی تخمک‌ها شده و امکان باروری زنان مسن و شانس مادر شدن را در آن‌ها افزایش می‌دهد.

متخصصان لقاح مصنوعی در انگلیس از سازمان باروری و جنین‌شناسی انسان برای کسب اجازه به منظور اجرای یک کارآزمایی بالینی بر روی 20 زن درخواست کرده‌اند که می‌تواند سال آینده اجرایی شود.

برخلاف مردان که در کل دوران زندگی خود می‌توانند اسپرم تازه تولید کنند، زنان با همه تخمک‌هایشان متولد می‌شوند که هر سال پیرتر شده و زایمان را برای آن‌ها سخت‌تر می‌کند.

اما دانشمندان نشان داده‌اند که می‌توان با تغییراتی در تخمک‌های مسن، آن‌ها را مجددا جوان کرد.

همه سلول‌ها، بسته‌های نیرو ، موسوم به دی‌ان‌ای میتوکندریایی را با خود حمل می‌کنند. در این بین، نوعی سلول موسوم به سلول پیش‌ساز تخمک، از دی‌ان‌ای میتوکندریایی بسیار جوانتر برخوردار است که می‌تواند جمع‌آوری و به داخل یک تخمک پیرتر منتقل شده،‌ انرژی مورد نیاز آن را تامین کند.

پرفسور سیمون فیشل از کلینیک مراقبت از باروری که از سازمان باروری و جنین‌شناسی انسان برای آزمایش این درمان درخواست اجازه کرده، این شیوه جدید را یک تغییر الگوی بالقوه خوانده است.

وی اظهار کرد: شواهد علمی زیادی وجود دارد که نشان می‌دهند میتوکندریای تخمک‌های برخی بیماران که پس از لقاح مصنوعی، جنین‌های بی‌کیفیت تولید می‌کنند، بخشی از مشکل دستیابی به جنین‌های زنده برای آن‌ها هستند. رویکرد جدید می‌تواند گزینه‌های جدید و انقلابی برای زنانی که خواستار کودک خود هستند، ارائه کند.

این شیوه که درمان “تقویت” (Augment) نام دارد، توسط آزمایشگاه باروری OvaScience ایجاد شده اما هنوز توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تائید نشده است،‌از این رو انگلیس می‌تواند نخستین کشوری باشد که کارآزمایی این درمان پیشگامانه را انجام می‌دهد.

5454

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!