گروه فرهنگ و هنر؛ به گزارش ایسنا، «گاردین» نوشت: «جیمز و هلوی غولپیکر» کتابی است از «رولد دال» رماننویس سرشناس انگلیسی، که «دیزنی» انیمیشن حرکتی آن را در سال ۱۹۹۶ به روی پرده برد. اخیرا اعلام شده «سم مندز» کارگردان برنده اسکار فیلم «زیبای آمریکایی»، ساخت نسخه رئالانیمیشن این داستان را برای همان کمپانی بر […]
گروه فرهنگ و هنر؛
به گزارش ایسنا، «گاردین» نوشت: «جیمز و هلوی غولپیکر» کتابی است از «رولد دال» رماننویس سرشناس انگلیسی، که «دیزنی» انیمیشن حرکتی آن را در سال ۱۹۹۶ به روی پرده برد. اخیرا اعلام شده «سم مندز» کارگردان برنده اسکار فیلم «زیبای آمریکایی»، ساخت نسخه رئالانیمیشن این داستان را برای همان کمپانی بر عهده گرفته است.
«سوزان ساراندون» و «سایمون کالو» از هنرپیشههایی بودند که به جای شخصیتهای اصلی «جیمز و هلوی غولپیکر» در نسخه انیمیشنی سال ۱۹۹۶ صحبت کردند.
«نیک هورنبی» که متن فیلمهایی چون «بروکلین» و «وحشی» را نوشته، قرار است فیلمنامه «جیمز و هلوی غولپیکر» را به نگارش درآورد. «دیزنی» اخیرا نسخه رئالانیمیشن «آلیس در سرزمین عجایب»، «سیندرلا» و «اژدهای پیتر» را عرضه کرده و قصد دارد همین طرح را در مورد «پیتر پن» و «دیو و دلبر» اجرا کند.
جدیدترین کارهای «مندز» پیش از این پروژه، دو قسمت از مجموعه فیلمهای «جیمز باند» به نامهای «سقوط آسمانی» و «شبح» بود. او در سال ۲۰۱۰ کارگردانی «جیمز باند» را پذیرفت و «سقوط آسمانی» را در سال ۲۰۱۲ با بازی «دنیل کریگ» راهی پرده سینما کرد. این فیلم بیش از یک میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشت و جایزه بفتا را برای دستاورد سینمای بریتانیا گرفت.
«سقوط آسمانی» پرفروشترین فیلم سینمای بریتانیا شد. او در ماه می سال جاری از ساخت دنباله این فیلمهای کارآگاهی انصراف داد.
«سم مندز» در حوزه هنرهای نمایشی نیز بسیار فعال است .او تاکنون چندین اثر را از سوی کمپانی نمایشی «رویال شکسپیر» لندن به روی صحنه برده است. «مندز» تجربه کارگردانی در حوزه سینما را با «زیبای آمریکایی «در سال ۱۹۹۹ انجام داد و پنج اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را برد. این فیلم شش جایزه «بفتا» نیز دریافت کرد.
او سپس فیلم «جادهای به تباهی» را با «تام هنکس» ساخت و بعد فیلم جنگی «جارهد» را در سال ۲۰۰۵ کارگردانی کرد. درام «جاده انقلابی» نیز با بازی «دیکاپریو» و «کیت وینسلت» فیلم مطرح سال ۲۰۰۸ این کارگردان است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا