شمار ثبتنام کنندگان حج تمتع به مرز ۳۰ هزار نفر رسید، درحالی که جمعیت زنان از مردان پیشی گرفت. مهران فرشید، مدیرکل دفتر طرح و برنامه و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت در گفتوگو با صلح خبر به نقل از ایسنا، درباره آخرین وضعیت و روند ثبتنام در کاروانهای حج […]
شمار ثبتنام کنندگان حج تمتع به مرز ۳۰ هزار نفر رسید، درحالی که جمعیت زنان از مردان پیشی گرفت.
مهران فرشید، مدیرکل دفتر طرح و برنامه و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت در گفتوگو با صلح خبر به نقل از ایسنا، درباره آخرین وضعیت و روند ثبتنام در کاروانهای حج تمتع که از جمعه ۱۵ دیماه آغاز شده است، اظهار کرد: براساس آخرین شمارش که تا پایان روز ۳۰ دیماه انجام شده است، ۲۹ هزار و ۹۶۰ نفر در کاروانهای حج تمتع ثبتنام کردهاند و هزینه علیالحساب این سفر (به مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان) را پرداختهاند.
به گفته او، از میان این تعداد ثبتنامشده، ۱۳ هزار و ۵۹۹ نفر، مرد و ۱۶ هزار و ۳۶۱ نفر خانم بودهاند.
این مقام مسئول در سازمان حج و زیارت اضافه کرد: حدود ۲۳ هزار و ۳۸ نفر از ثبتنامکنندگان در کاروانهای حج، شیعه و ۶ هزار و ۹۲۲ نفر هم اهل تسنن بودهاند.
فرشید با بیان اینکه ثبتنام از ودیعهگذاران تا ۳۱ مردادماه ۱۳۸۶ همچنان ادامه دارد، به تمام دارندگان اسناد حج تمتع توصیه مؤکد کرد که حتی اگر هنوز اولویت آنها برای این سفر اعلام نشده است، برای بهروز کردن اطلاعات خود در سامانه https://reserve.haj.ir اقدام کنند. بهروز شدن این اطلاعات، برای اطلاعرسانی مفید است؛ چراکه افرادی بودهاند که در این سامانه اطلاعات خود را ثبت و بهروز نکردهاند و وقتی اولویت آنها اعلام شده است، دسترسی به آنها امکانپذیر نبوده و این افراد بیاطلاع ماندهاند.
سهمیه حج ایران در سال ۱۴۰۳ حدود ۸۲ هزار و ۵۰۰ نفر تعیین شده است. سازمان حج و زیارت ودیعهگذاران حج را تا پیش از این در سه مرحله فراخوانده بود؛ نخست افرادی که تا ۲۹ اسفند ۱۳۸۵ ودیعهگذاری کردهاند، در مرحله دوم ودیعهگذاران حج تا ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ و در مرحله سوم ودیعهگذاران تا ۳۱ تیرماه ۱۳۸۶. از چهارشنبه گذشته نیز ثبت نام دارندگان اسناد حج تا ۳۱ مردادماه ۱۳۸۶ آغاز شده است که طبق اعلام قبلی سازمان حج و زیارت، فراخوان اولویتها به صورت روزشمار تا تکمیل ظرفیت کاروانها ادامه خواهد داشت.
بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، عملیات اعزام کاروانهای حج تمتع، از اوایل ماه ذیالقعده (دهه سوم اردیبهشتماه ۱۴۰۳) آغاز میشود و با پایان ماه ذیالحجه و اوایل ماه محرم ۱۴۴۶ (نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۳) پایان خواهد یافت.
انتهای پیام