دانش > پزشکی – ایسنا نوشت: پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان میدهد مصرف منظم 60 گرم گردو میتواند خطرات بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد. محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان دادهاند که گردو با داشتن چربیهای اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی […]

دانش > پزشکی – ایسنا نوشت: پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان میدهد مصرف منظم 60 گرم گردو میتواند خطرات بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.
محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان دادهاند که گردو با داشتن چربیهای اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی را برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماریهای قلبی و عروقی را نیز کاهش میدهد.
گردو به تنهایی میتواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3 برخوردار است.
بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو میتواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.
نتایج این پژوهش در مجله “American Journal of Clinical Nutrition” منتشر شده است.
۵۴۵۴
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS
من هر روز سایتتون رو چک میکنم