به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،چندین سازمان سیاسی، گروههای جامعه مدنی، محققان، دانشگاهیان، نویسندگان و چهرههای اجتماعی خواستار راهپیمایی سکوت در سراسر فرانسه در روز یکشنبه آینده، ۱۱ می، شدهاند. بنابر روایت ایکنا، قرار است در همان روز، یک راهپیمایی ملی از میدان دانشگاه پاریس آغاز و ساعت ۲ بعد از ظهر به میدان جمهوری […]
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،چندین سازمان سیاسی، گروههای جامعه مدنی، محققان، دانشگاهیان، نویسندگان و چهرههای اجتماعی خواستار راهپیمایی سکوت در سراسر فرانسه در روز یکشنبه آینده، ۱۱ می، شدهاند.
بنابر روایت ایکنا، قرار است در همان روز، یک راهپیمایی ملی از میدان دانشگاه پاریس آغاز و ساعت ۲ بعد از ظهر به میدان جمهوری منتهی شود. سازمانهای فعال در این راهپیمایی در ببیانیهای، افزایش اسلامهراسی در کشور را محکوم کرده و خواستار تجمعی برای بزرگداشت ابوبکر سیسه که در ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت) در مسجد گراند کومب به قتل رسید، شدند.
امضاکنندگان در بیانیه خود نوشتند: این جنایت فقط یک حادثه اتفاقی نیست. این واقعه، یک تسویه حساب فردی یا نزاعی با پایانی غمانگیز نبود. این داستان کشوری است که در آن مردی تصمیم میگیرد دیگری را که نمیشناسد، صرفاً به این دلیل که در مسجد نماز میخواند، بکشد.
از نظر آنها، مجرم به تنهایی عمل نکرده است، زیرا اعضای دولتهای متوالی در فرانسه به طور مداوم به اسلامهراسی و دامن زدهاند.
آنها افزودند: کسی که میکشد مسئول است. اما کسی که مرتکب جنایت نژادپرستانه میشود، همیشه این کار را در فضایی انجام میدهد که آن را تشویق میکند.
نویسندگان این درخواست با اشاره به زمینه قانونی که طی بیست سال ساخته شده است، تأکید کردند: «این اتفاق بدون وسواس رسانهای نسبت به اسلام، از برنامههای گفتوگوی مبتذل در CNews گرفته تا روشنفکران درباری که تحت پوشش مبارزه با تعصب، روزانه نفرت خود را از اعراب و سیاهپوستان ابراز میکنند، رخ نمیدهد. به گفته آنها، کسانی که سالهاست فضای اسلامهراسی را دامن میزنند، اکنون وانمود میکنند که از سرنوشت ابوبکر متأثر شدهاند.
امضاکنندگان فراخوانی برای «راهپیمایی بزرگ در سراسر کشور» برای ایستادگی در برابر همه اشکال نژادپرستی صادر کردهاند. از جمله آنها میتوان به گروه مبارزه با اسلامهراسی در اروپا (CCIE)، سازمان ۲۱ مارس علیه نژادپرستی، اسلامهراسی و سازمان حمایت از کودکان، سازمان فوریت فلسطین، کمیته آداما و همچنین آنی ارنو، برنده جایزه نوبل ادبیات، فردریک لوردون، فیلسوف، فرانسواز ورژه، نویسنده، بلانش گاردن، هنرمند و میشل سیبونی، فعال و عضو اتحادیه یهودیان فرانسه برای صلح (UJFP) اشاره کرد.