امروز: چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 11 شوال 1446 | 2025-04-09
کد خبر: 479693 |
تاریخ انتشار : 01 شهریور 1401 - 9:32 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس‌جمهوری تایوان امروز (سه‌شنبه) در جمع گروهی از چهره‌های آکادمیک آمریکایی گفت: «شش دهه پیش که نیروهای ارتش چین جزایر تایوانی را بمباران کردند ما به مقابله موثر پرداختیم و آن عزم و اراده برای دفاع از وطنمان تا به امروز ادامه دارد.» به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، تنش‌ها میان تایوان […]

رئیس‌جمهوری تایوان امروز (سه‌شنبه) در جمع گروهی از چهره‌های آکادمیک آمریکایی گفت: «شش دهه پیش که نیروهای ارتش چین جزایر تایوانی را بمباران کردند ما به مقابله موثر پرداختیم و آن عزم و اراده برای دفاع از وطنمان تا به امروز ادامه دارد.»

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، تنش‌ها میان تایوان و چین در یک ماه گذشته پس از سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایپه افزایش یافته است. چین مانورهایی در نزدیکی تایوان ترتیب داد تا خشم خود را از آنچه که حمایت افزایش‌یافته ایالات متحده از این جزیره خودگردان می‌خواند، ابراز کند. چین این جزیره را بخشی از قلمروی خود در نظر می‌گیرد.
تسای اینگ-ون، رئیس‌جمهوری تایوان در دیدار با هیاتی از موسسه هوور دانشگاه استنفورد در دفترش، به حملات چند ماهه چین در اوت ۱۹۵۸ به جزایر تحت کنترل تایوان شامل کینمن و ماتسو اشاره کرد که در نزدیک‌ترین فاصله به ساحل سرزمین اصلی چین قرار دارند.
رئیس‌جمهوری تایوان با اشاره به این درگیری که طی آن چین نتوانست جزایر مذکور را به کنترل خود درآورد، گفت: شصت و چهار سال پیش در نبرد ۲۳ اوت، سربازان و غیرنظامیان ما با همبستگی عمل کردند و از تایوان محافظت کردند، به طوری که ما امروز این تایوان دموکراتیک را داریم.
او افزود: آن نبرد برای حفاظت از میهن ما به جهان نشان داد که هیچ تهدیدی نمی‌تواند عزم مردم تایوان برای دفاع از خودشان را متزلزل کند، نه در گذشته، نه اکنون و نه در آینده. ما هم به جهان نشان خواهیم داد که مردم تایوان هم عزم و هم اعتماد به نفس برای حفظ صلح، امنیت، آزادی و رفاه را برای خود دارند.
در سال ۱۹۵۸، تایوان با حمایت ایالات متحده که تجهیزات نظامی‌ای مانند موشک‌های ضد هوایی پیشرفته سایدویندر را ارسال کرده و به تایوان برتری فنی داد، در برابر این حمله چین عکس‌العمل نشان داد.
این آخرین مرتبه‌ای بود که نیروهای تایوانی در مقیاس وسیع به جنگ با چین پرداختند؛ از این درگیری گاهی به عنوان دومین بحران تنگه تایوان هم یاد می‌شود. ایالات متحده که در سال ۱۹۷۹ روابط دیپلماتیک رسمی با تایپه را به نفع پکن قطع کرد، همچنان مهم‌ترین منبع تامین تسلیحات تایوان است.
تسای اینگ-ون همچنین گفت: همانطور که تایوان در خط مقدم توسعه‌طلبی اقتدارگرا قرار دارد، ما همچنان به تقویت خودمختاری دفاعی خود ادامه می‌دهیم و همچنین به همکاری با ایالات متحده در این زمینه ادامه خواهیم داد. مانورهای چین در نزدیکی تایوان تهدیدی برای وضعیت موجود در تنگه و در سراسر این منطقه بوده و شرکای دموکراتیک باید با یکدیگر همکاری کنند تا در برابر مداخله دولت‌های مستبد بایستند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید