اقتصاد > بازرگانی – باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: وزیر امور خارجه کشور استونی و رئیس اتاق بازرگانی ایران جهت تشریح جزئیات روابط تجاری امروز دیدار کردند. در دیدار امروز اتاق بازرگانی ایران و یکی از مقامات استونی، محسن جلال پور رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: در یک ماه آینده سفری به فنلاند و استونی برای گسترش روابط […]
اقتصاد > بازرگانی – باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: وزیر امور خارجه کشور استونی و رئیس اتاق بازرگانی ایران جهت تشریح جزئیات روابط تجاری امروز دیدار کردند.
در دیدار امروز اتاق بازرگانی ایران و یکی از مقامات استونی، محسن جلال پور رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: در یک ماه آینده سفری به فنلاند و استونی برای گسترش روابط تجاری خواهیم داشت.
وی در ادامه افزود: با توجه به این که کشور استونی وارد کننده نفت ایران است می توانیم همکاری های گسترده ای در این زمینه و همچنین زمینه صنایع چوب، شیلات و نساجی با هم داشته باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران اذعان داشت: ایران در زمینه تولید علم و تربیت نیروی انسانی در منطقه رتبه اول و در دنیا رتبه 20 را دارا است که متاسفانه در طول سال های گذشته نتوانستیم انتقال این نیروها را به صنعت و تبدیل علم به عمل را داشته باشیم.
وی بیان داشت: اگر از دانشگاه های ایران بازدید کنیم خواهید دید که ظرفیت مناسب انسانی برای مشارکت در کارهای بزرگ وجود دارد و از آنجایی که استونی در زمینه کارهای دانش بنیان پیش گام است می توانیم همکاری های قابل توجهی در این زمینه داشته باشیم.
ماریا کارل یورالد وزیر امور خارجه کشور استونی که در این نشست حضور داشت، گفت: در دهه 1930 برای اولین بار پیمان مودت در بین ایران و استونی به امضا رسیده و نکات بازرگانی زیادی در آن ذکر شده که به دلایلی از اجرای آن جلوگیری شده است.
ماریا کارل یورالد وزیر امور خارجه کشور استونی بیان داشت: کشور استونی رتبه اول در زمینه ICT و دولت الکترونیک دارد و از آنجایی بروکراسی در این کشور به حداقل خود رسیده و کارها عموما از طریق اینترنت و با اتکا به ICT انجام می شود می توانیم همکاری های گسترده ای برای انتقال این تکنولوژی به ایران داشته باشیم.
وی در پایان افزود: موقعیت جغرافیایی این کشور به عنوان یک فرصت تجاری محسوب می شود، کشور استونی یک چهار راه تجاری مطرح برای ارتقای فرصت تجاری با نقاط مختلف دنیا است و دارای بنادری به عمق کافی جهت پهلوگیری کشتی های بادی است که می توان نگاه عمیق تری نسبت به امکانات حمل و نقل این کشور داشت.
22339
Let’s block ads! (Why?)
RSS