امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 463625 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1401 - 12:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

یک کارشناس ایمنی در خصوص خطر درست کردن تابهای معلق در پرتگاه‌ها هشدار داد. محمدرضا مرشددوست در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره نکاتی که باید در روز طبیعت برای پیشگیری از وقوع حادثه و جلوگیری از گسترش یک حادثه انجام داد اظهار کرد: بعضی از شهروندان در روز طبیعت رفتن به مناطق بکر را انتخاب می […]

یک کارشناس ایمنی در خصوص خطر درست کردن تابهای معلق در پرتگاه‌ها هشدار داد.

محمدرضا مرشددوست در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره نکاتی که باید در روز طبیعت برای پیشگیری از وقوع حادثه و جلوگیری از گسترش یک حادثه انجام داد اظهار کرد: بعضی از شهروندان در روز طبیعت رفتن به مناطق بکر را انتخاب می کنند که در برخی از این مناطق ارتباطات تلفنی قطع می‌شود. حتی در اطراف تهران هم مناطقی وجود دارد که آنتن بسیار ضعیفی دارد و عملا برقراری ارتباط تلفنی ممکن نیست. یکی از نکات مهمی که باید در روز طبیعت در نظر گرفته شود این است که در نظر بگیریم اگر ارتباط تلفنی ما قطع شود، در صورتی که دچار حادثه شویم نمی توانیم با نیرو های امدادی تماس برقرار کنیم. 

وی ادامه داد:‌ برخی از افرادی که در محدوده سد و رودخانه‌ها دچار حادثه شدند در لحظات اولیه نتوانستند با نیروهای امدادی تماس بگیرند و ارتباط برقرار کنند. این دست از حوادث، حادثه‌های سخت روز طبیعت است وگرنه اکثر حوادث شهری این روز مدیریت می شود. بر همین اساس اگر محل بکری را برای گذراندن روز طبیعت انتخاب می‌کنند حتما باید یک راه بلد یا تورلیدر حضور داشته باشد که بداند چگونه حادثه را مدیریت کند. یک فرد راه بلد نقاط قوت و ضعف یک مکان را به خوبی می‌شناسد.

این کارشناس ایمنی با بیان اینکه به تازگی برخی از افراد در دامان طبیعت دست به انجام کارهای خارق‌العاده می‌زنند که در ادامه همین برایشان دردسر ساز می‌شود گفت:‌ مثلا برخی افراد به تازگی کار با طناب را یاد گرفته‌اند، با دیدن یک صخره،‌ درخت یا … نسبت به درست کردن تاب‌های معلق اقدام می کنند که برخی از این تاب‌ها هم در پرتگاه ها نصب می‌شوند. این تاب ها هیچ حفاظ یا نگهدارنده‌ای ندارد و بسیار خطرناک است. 

وی گفت:‌ نکته دیگر در خصوص اطفای صحیح آتشی است که روشن می کنند. گاهی افراد ذغال‌های روشن را خاموش می کنند اما از آن جایی که به صورت کامل خاموش نشده است بعد از چند ساعت علف و برگ‌های خشک اطراف خود را شعله ور می کند و همین موجب وقوع حریق می‌شود.

این کارشناس ایمنی اظهار کرد:‌ مورد دیگری که امسال بیش از پیش با آن رو به رو شدیم، خطر روشن کردن گاز های پیکنیک در چادر های مسافرتی است. از آن جایی که گاز CO منتشر می‌شود این اقدام جان افراد را تهدید می کنند. همچنین چادرهای مسافرتی به شدت سریع الاشتعال هستند و با شعله کوچکی دچار حریق می شوند. 

این کارشناس ایمنی با بیان اینکه همراه داشتن تجهیزات ایمنی نیز از نکات دیگری است که باید به آن توجه کرد گفت: به همراه داشتن کپسول آتش نشانی و جعبه کمک‌های اولیه می تواند از گسترش یک حادثه جلوگیری کند و خسارت‌های جانی و مالی حادثه را کم کند. 

انتهای پیام 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید