امروز: جمعه, ۲۷ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 23 محرم 1447 | 2025-07-18
کد خبر: 565297 |
تاریخ انتشار : 01 اسفند 1403 - 13:40 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از صلح خبر بر اساس آنچه در روزنامه‌های عبری منتشر شده، کمیته خانواده‌های اسرای اسرائیلی بار دیگر بر رد اقدامات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی و به خطر انداختن سرنوشت مرحله دوم مذاکرات و در نتیجه افزایش مدت اسارت اسرا و طولانی‌تر شدن دوران اسارت فلسطینی‌ها […]

به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از صلح خبر بر اساس آنچه در روزنامه‌های عبری منتشر شده، کمیته خانواده‌های اسرای اسرائیلی بار دیگر بر رد اقدامات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی و به خطر انداختن سرنوشت مرحله دوم مذاکرات و در نتیجه افزایش مدت اسارت اسرا و طولانی‌تر شدن دوران اسارت فلسطینی‌ها در زندان‌های رژیم اشغالگر تاکید کرد.

خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نتانیاهو خواستند توضیح فوری در مورد عدم پیشرفت درباره آغاز مذاکرات مرحله دوم و دلایل تاخیر آن ارائه دهند.

انجمن خانواده‌های اسرای اسرائیلی افزود: عدم اجرای مرحله دوم به معنای قرار دادن جان ده‌ها اسیر در معرض خطر مستقیم است و این اتفاق نباید دوباره تکرار شود. در حالی که پیش‌بینی‌های تعداد قابل توجهی از روزنامه‌نگاران، تحلیلگران و مقامات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد وقوع درگیری‌های جدید تنها فاجعه‌ای برای نظامیان رژیم اشغالگر خواهد بود و از نظر فلسطینی‌ها و کشورهای زیادی در جهان ادامه نسل‌کشی است.

پیش از این دولت بنیامین نتانیاهو آمادگی خود را برای آغاز مذاکرات درباره مرحله دوم تبادل اسرا و پایان جنگ اعلام کرد اما آن را به خلع سلاح غزه و تبعید حماس مرتبط کرد. در مقابل جنبش حماس اعلام کرد: شرط رژیم اشغالگر برای تبعید حماس از نوار غزه یک جنگ روانی سخیفانه است. خروج مقاومت یا خلع سلاح آن غیرقابل قبول است و هرگونه ترتیباتی برای آینده نوار غزه با توافق ملی صورت خواهد گرفت.

۱۹ ژانویه توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی وارد مرحله اجرایی شد. این توافق شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز طول می‌کشد.

در راستای مرحله نخست تاکنون حدود ۲۰ اسیر اسرائیلی در ازای ده‌ها اسیر فلسطینی آزاد شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ در غزه یک نسل‌کشی به راه انداخت که حدود ۱۶۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشت. بیشتر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند و بیش از ۱۴ هزار تن هم هنوز مفقود هستند.

311311

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید