امروز: شنبه, ۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 25 ربيع أول 1446 | 2024-09-28
کد خبر: 459565 |
تاریخ انتشار : 04 اسفند 1400 - 11:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز سه‌شنبه اعلام کرد، حالا که بازی‌های المپیک زمستانی پکن به پایان رسیده است، میچل باچله، مقام ارشد حقوق بشری سازمان ملل باید گزارش به تاخیر افتاده خود را درباره نقض ادعایی حقوق اویغورها و سایر اقلیتهای قومی در منطقه سین‌کیانگ چین منتشر کند. به گزارش صلح خبر، به نقل از […]

سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز سه‌شنبه اعلام کرد، حالا که بازی‌های المپیک زمستانی پکن به پایان رسیده است، میچل باچله، مقام ارشد حقوق بشری سازمان ملل باید گزارش به تاخیر افتاده خود را درباره نقض ادعایی حقوق اویغورها و سایر اقلیتهای قومی در منطقه سین‌کیانگ چین منتشر کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، کن راث، مدیر اجرایی دیده‌بان حقوق بشر، از میچل باچله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درخواست کرد، یافته‌های دفتر خود را قبل از سخنرانی خود در هفتم مارس در نشست اصلی سالانه شورای حقوق بشر سازمان ملل که هفته آینده افتتاح می شود، منتشر کند.
راث، با اشاره به این گفته سخنگوی باچله در اوایل دسامبرمبنی بر اینکه این گزارش ظرف چند هفته بعد از آن تاریخ منتشر خواهد شد، در یک نشست خبری در ژنو گفت: “ما هنوز آن را نداریم، ما نسبت به آنچه در حال وقوع است دچار ضایعه هستیم…دیگر هیچ بهانه‌ای برای این تاخیر طولانی مدت ادامه دار وجود ندارد.”
هیچ اظهارنظر فوری از سوی دفتر باچله مطرح نشد.
چندین دیپلمات همچنین نسبت به تأخیر توضیح داده نشده در انتشار این یافته‌ها ابراز ناراحتی کرده‌ و نگران هستند که شواهدی که دفتر باچله در سه سال گذشته جمع‌آوری کرد، اهمیت خود را از دست بدهند.
ارکین تونیاز، معاون فرماندار سین کیانگ چین، روز سه شنبه در رویدادی که توسط هیات چین در سازمان ملل در ژنو برگزار شد، گفت که این منطقه خودمختار در حال رونق یافتن است و مردم آنجا از شغل، خدمات بهداشت و درمان، آموزش و امنیت اجتماعی برخوردار هستند.
او گفت: سین کیانگ اکنون از ثبات اجتماعی و توسعه اقتصادی برخوردار است و مردمش در صلح و رضایت زندگی می‌کنند.
وی با اشاره به ادعاهای آمریکا و برخی متحدانش که مبنای تحریم دیپلماتیک بازی‌های المپیک پکن قرار گرفتند، افزود: مدتی نیروهای ضد چین در آمریکا و برخی کشورهای غربی با سوء نیت دروغ‌هایی ساختگی مانند وقوع کار اجباری و نسل کشی را مطرح کردند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید