مالک رحمتی، به بیان برخی شیطنتهای رسانهای در فضای مجازی مبنی بر جانبداری برخی مسئولان دولتی از برخی نامزدهای انتخاباتی در ۱۱ اسفند پرداخت و گفت: هیچ یک از مسئولان این استان حق جانبداری و حمایت از فرد خاصی را نداشته، ندارند و نخواهند داشت.
استاندار آذربایجان شرقی، پس از شنیدن نکته نظرات خبرنگاران رسانهها افزود: فرهیختگی خطه عالمپرور و اندیشه پرور استان، وظیفه بنده را در استان دوچندان میکند و برای انجام این مهم، فاصله معناداری که بین مسئولان و رسانهها وجود دارد، باید حذف شود.
رحمتی تأکید کرد: مسئولیتی که بر عهده بنده در این استان گذاشته شد، در زمان خاصی اتفاق افتاد؛ چرا که این مسئولیت بعد از گذشت ماهها از استقرار دولت، انجام شد، آن هم درحالی که برای حل مشکلات متعدد استان که برخی از آنها عمری بهاندازه چندین دهه دارند، کار دشواری است با این وجود در زمان کوتاه باقیمانده تا پایان دولت سیزدهم، تمام تلاش خود را انجام میدهم تا استان به تعالی و پیشرفت برسد.
به گفته رحمتی، برای تحول بنیادی، توسعه متوازن و حل مشکلات چندلایهی استان، به صورت شبانه روزی و میدانی عمل کرده و در وهله نخست با رصد و پایش همهجانبه مسائل و مشکلات مناطق مختلف استان، راه را برای پیشرفت و توسعه هموار خواهیم ساخت.
استاندار به تغییرات حوزه مدیریتی استان هم اشارهای کرد و افزود: هر گونه جابهجایی و تغییر در استان متناسب با تواناییهای فردی و بر اساس ارزیابیهای لازم انجام شده و خواهد شد و در این مسیر معتقدیم مدیرانی که خادم و وامدار مردم هستند، همچنان به فعالیت خود همسو با سیاستهای کلی برای توسعه استان ادامه خواهند داد.
رحمتی گفت: درصددیم اندیشکدهی توسعه استان را هم راهاندازی کنیم که اعضای آن را استانداران پیشین با کوله باری از تجربیات مدیریتی استان و نخبگان تشکیل میدهند؛ هر چندپایه تکمیلی این اندیشکده همراهی و مساعدت خبرنگارانی است که باصداقت، امانتداری، مخابره اخبار امیدآفرین و ارائه راهکار، دلسوزانه برای بهبود وضعیت کنونی استان تلاش خواهند کرد.
استاندار در ادامه با تأکید بر ارزیابی عملکرد فرمانداران، بخشداران و مدیران کل و رؤسای دستگاههای دولتی از سوی رسانههای مختلف تصریح کرد: مسئولان نهادهای مختلف، دستکم باید یک نشست فصلی برای بیان اقدامات صورتگرفته در حوزه کاری خود و اعلام اثرات آن اقدامات با اصحاب رسانه داشته باشند تا در نهایت به آگاهی مردم برسد.
رحمتی این را هم گفت که ظرفیتهای بیشمار موجود در استان میطلبد، اصحاب رسانه با نگاه دقیق و موشکافانه، با برجستهکردن این ظرفیتها، زمینه استفاده بهینه از آنها را فراهم کنند و مطالبهگری خود را تا حصول نتیجه مطلوب ادامه دهند، هر چند این مطالبهگری و البته گوشزدکردن ایراد و اشکالات مدیران دستگاههای مختلف باید رعایت تمام موازین و اصول کار حرفهای باشد.
به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در این نشست تعدادی از مدیران مسئول رسانهها استفاده از ظرفیتها و ارتباطات استاندار در پیشبرد جایگاه آذربایجان شرقی، برگزاری نشستهای مداوم، محرم دانستن خبرنگاران در موضوعات مهم، توجه جدی به اقتصاد استان، رصد فضای مجازی مقابله با محافظهکاری مدیران نسبت به سؤالات خبرنگاران، توجه جدی به کمبود بودجههای فرهنگی، توجه به درخواستهای مردم، حذف تیمهای ورزشی توسط شهرداری، عدم ارائه آمار درست توسط مدیران و پیگیری صندوقهای حمایتی از اهم موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام