امروز: پنجشنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 48543 |
تاریخ انتشار : 11 بهمن 1394 - 14:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری – ایسنا نوشت: یکی از محققان دانشگاه کرنل با استفاده از نانوذرات طلا موفق به ساخت زیست‌ حسگری شده‌ است که قادر به شناسایی مواد شیمیایی، آفت‌کش‌ها و کودهای استفاده شده در زمین‌های زراعی است با این روش که در آن از یک اسکنر برای پیمایش زمین استفاده می‌شود، می‌توان بدون نمونه‌برداری از وضعیت […]

دانش > فناوری – ایسنا نوشت: یکی از محققان دانشگاه کرنل با استفاده از نانوذرات طلا موفق به ساخت زیست‌ حسگری شده‌ است که قادر به شناسایی مواد شیمیایی، آفت‌کش‌ها و کودهای استفاده شده در زمین‌های زراعی است

با این روش که در آن از یک اسکنر برای پیمایش زمین استفاده می‌شود، می‌توان بدون نمونه‌برداری از وضعیت زمین ‌زراعی و نیاز آن به آفت‌کش یا کود مطلع شد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، آرئون استیکلند از محققان دانشگاه کرنل به دنبال استفاده از فناوری‌ نانو در زمینه ساخت حسگر است. استیکلند موفق به ساخت نانوزیست ‌حسگری شده‌ است که می‌تواند به کشاورزان در مدیریت محصولات کمک کند.

ایده اصلی استیکلند این است که حسگرها را با اسپری آفت‌کش ترکیب کند به طوری که امکان رصد اثرات استفاده از آفت‌کش در مزارع وجود داشته باشد. همچنین با این روش می‌توان میزان کود شیمیایی مورد نیاز برای مزارع را شناسایی کرد.

او از نانوذرات طلا استفاده کرده است ذراتی که ابعاد بسیار کوچکی دارند و در این پروژه با اسپری مخصوص سم‌پاشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بعد از توزیع آفت‌کش یا کودهای شیمیایی با استفاده از یک اسکنر لیزر دست‌ساز، سیگنال‌های مربوط به این مواد از زمین جمع‌آوری می‌شوند. این که مشخص باشد چه ترکیباتی روی زمین زراعی وجود دارد به کشاورزان این فرصت را می‌دهد تا درباره استفاده مجدد از آفت‌کش یا کودهای شیمیایی تصمیم صحیح بگیرند.

در واقع با این روش می‌توان بدون نیاز به نمونه‌برداری، یک نگاه کلی به تمام زمین زراعی کرد. با این کار مواد شیمیایی وارد شده به زمین شناسایی شده و درصورت نیاز به آزمایشگاه ارسال می‌شود.

آرئون استیکلند می‌گوید: « زمان زیادی لازم است تا عملکرد این زیست‌حسگر روی زمین‌های کشاورزی مشخص شود و محققان بفهمند که این روش چه اثرات زیست‌محیطی دارد.»

۵۴۵۴

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!