امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 506317 |
تاریخ انتشار : 02 خرداد 1402 - 12:07 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

حزب ملی گرای “شین فین” بعد از کسب موفقیت در انتخابات پارلمانی سال گذشته میلادی ایرلند شمالی و تبدیل شدن به بزرگترین حزب مجمع قانونگذاری، در انتخابات محلی اخیر ایرلند شمالی هم پیروزی‌های بزرگی به دست آورد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، حزب شین فین به دنبال تکمیل شمارش آرای انتخابات […]

حزب ملی گرای “شین فین” بعد از کسب موفقیت در انتخابات پارلمانی سال گذشته میلادی ایرلند شمالی و تبدیل شدن به بزرگترین حزب مجمع قانونگذاری، در انتخابات محلی اخیر ایرلند شمالی هم پیروزی‌های بزرگی به دست آورد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، حزب شین فین به دنبال تکمیل شمارش آرای انتخابات شوراهای شهری ایرلند شمالی، ۱۴۴ کرسی از مجموع ۴۶۲ کرسی این شوراها را کسب کرد که ۳۹ کرسی نیز نسبت به نتیجه این حزب در انتخابات محلی ۲۰۱۹ بیشتر است. اصلی‌ترین رقیب آن یعنی حزب دموکراتیک اتحادگرا، توانست ۱۲۲ کرسی به دست بیاورد در حالی که حزب میانه روی ائتلاف ۶۷ کرسی کسب کرد.
میشل اونیل، معاون رئیس حزب شین فین گفت، کسب این نتایج “بسیار با اهمیت” است. او اضافه کرد، موفقیت حزب او این پیام را از سوی رای دهندگان فرستاد که دولت اشتراکی ایرلند شمالی که بالغ بر یک سال فلج بوده، باید به روال عادی خود برگردد.
اونیل گفت: این انتخابات فرصتی برای ارسال سیگنال واضح حمایت از رهبری مثبت و حزب حامی به جریان افتادن مجدد فعالیت عادی مجمع قانونگذاری ایرلند شمالی است.
بیشتر از یک سال قبل حزب دموکراتیک اتحادگرا که طرفدار باقی ماندن ایرلند شمالی در بریتانیا است، در اعتراض  به برقراری مرز گمرکی در دوره پسابریگزیت بین ایرلند شمالی و مابقی بریتانیا از دولت نیمه خودمختار بلفاست خارج شده و معلق شدن این دولت را باعث شد.
بر اساس قوانین تقسیم قدرت که به موجب توافقنامه صلح مشهور به توافق “جمعه خوب” در سال ۱۹۹۸ ایجاد شد، احزاب اصلی حاملی اتحاد با بریتانیا و حامی ملی گرایی ایرلندی باید با هم به صورت مشترک در دولت حضور داشته باشند.
اونیل گفت که حزب دموکراتیک اتحادگرا دیگر نمی‌تواند به تحریم مجلس قانونگذاری ادامه دهد.  او از دولت‌های بریتانیا و ایرلند خواست تا با یکدیگر همکاری و به حل بن‌بست سیاسی در ایرلند شمالی کمک کنند.
او بیان داشت: “خدمات عمومی دچار مشکل شده است. مردم به دلیل ریاضت در رنج هستند. این وضعیت قابل تحمل نیست، دیگر نباید تأخیر وجود داشته باشد و من می‌خواهم برنامه‌ای با موضوع اینکه چگونه به دور میز برگشته و باعث کارکرد سیاست و داشتن یک مجلس منتخب محلی شویم، تدوین شود.”
عرصه سیاست ایرلند شمالی به دلیل اختلاف طولانی‌مدت بر سر موضوع پست‌های بازرسی گمرکی که به دنبال خروج بریتانیا از بلوک تجاری اروپا در سال ۲۰۲۰ معرفی شد، در بن بست گیر کرده است.
ایرلند شمالی تنها بخشی از بریتانیا است که با یکی از اعضای اتحادیه اروپا یعنی ایرلند مرز مشترک دارد. این مرز به دلیل سابقه خشونت‌های فرقه‌ای در جزیره ایرلند بسیار شرایط حساسی داشته و انگلیس و اتحادیه اروپا توافق کردند این مرز را عاری از پست‌های گمرکی و سایر بازرسی‌ها برای احترام به روند صلح ایرلند شمالی نگه دارند. در عوض بازرسی های گمرکی برای برخی از کالاهایی که از بقیه بریتانیا وارد ایرلند شمالی می شوند، ایجاد شد. این اتفاق باعث خشم حزب دموکراتیک اتحادگرا شد چون این حزب معتقد است این ایست بازرسی‌ها، جایگاه ایرلند شمالی را در بریتانیا تضعیف می کند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید