امروز: شنبه, ۸ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 27 جماد ثاني 1446 | 2024-12-28
کد خبر: 539208 |
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1402 - 23:38 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/آذربایجان شرقی معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: جاری بودن فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه باعث کاهش آسیب های اجتماعی می‌شود. تراب محمدی در همایش سرآمدان شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی که در سالن اجتماعات موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار(صدرا) تبریز برگزار شد، گفت: متاسفانه امروز با آسیب‌های عدیدۀ اجتماعی […]

صلح خبر/آذربایجان شرقی معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: جاری بودن فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه باعث کاهش آسیب های اجتماعی می‌شود.

تراب محمدی در همایش سرآمدان شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی که در سالن اجتماعات موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار(صدرا) تبریز برگزار شد، گفت: متاسفانه امروز با آسیب‌های عدیدۀ اجتماعی مواجه هستیم که سلامت روحی و روانی افراد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان را تهدید می‌کند اما اگر دست به دست هم داده و فرهنگ ایثار و فداکاری را در جامعه حفظ و گسترش دهیم، می‌توانیم بر این آسیب‌ها غلبه کنیم. 

وی از وابستگی به تلفن همراه و فضای مجازی به عنوان یکی از مشکلات جدی خانواده‌ها در زمان حاضر نام برد و بیان کرد: این وابستگی عواقب ناگواری دارد که فروپاشی کانون گرم خانواده و افسردگی از جملۀ آن‌هاست.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تبیین ضرورت سوق دادن جامعه به سمت دانایی گفت: اگر بصیرت جوانان و نوجوانان ارتقا پیدا کند، بسیاری از مشکلاتِ گریبانگیر این گروه از جامعه حل و فصل می‌شود.

محمدی، با طلب استمداد از سرآمدان شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی برای مشارکت موثر در تحقق هدفگذاری مدیریت ارشد اجرایی استان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزود: آمادۀ استفاده از ظرفیت نخبگان ایثارگر و شاهد به ویژه متخصصان حوزه‌های جامعه شناسی و روانشناسی در تدوین برنامه‌های مرتبط با کاهش آسیب‌های اجتماعی هستیم و اعتبار لازم برای عملیاتی شدن این طرح‌ها را نیز در اختیار داریم.

وی با برشمردن سرفصل‌هایی مانند عفاف و حجاب، پایداری و استواری نهاد خانواده و تربیت دینی فرزندان گفت: آمادۀ دریافت طرح‌های نخبگان شاهد و ایثارگر در این زمینه‌ها و البته زمینه‌های دیگر هستیم و با اختصاص شش هزار میلیارد تومان اعتبار توسط وزارت کشور برای هزینه کرد در این حوزه، مشکلی بابت تامین بودجۀ مورد نیاز نخواهیم داشت.

محمدی، تاکید کرد: خانواده محوری و مادر محوری در جامعۀ ما مورد هدف دشمن قرار گرفته است چون احساس می‌کنند پس از شکست در عرصه‌هایی مانند ایجاد بحران‌های امنیتی، می‌توانند با فروپاشی و انحراف روابط خانوادگی، ذهن جوانان را خالی کرده و بر جامعۀ ایرانی اثر منفی بگذارند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با یادآوری توصیف سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از ایران به عنوان حرم گفت: اگر می‌خواهیم نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از گذشته پیروز باشد، باید صادقانه به نظام و کشور خدمت کنیم.

وی تاکید کرد: به ارواح همۀ شهدا از صدر اسلام تاکنون درود می‌فرستیم و مخصوصاً یاد شهدایی که در جهت تعالی و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی از جان خود گذشتند را گرامی می‌داریم و اعلام می چ‌کنیم که تمام حضور و وجود ما به برکت خون پاک آنان است.

وی افزود: به صورت ویژه نیز از شهدای منتسب به این روزها از جمله شهیدان باکری، شهید یاغچیان و شهید تجلایی یاد می‌کنیم که در راه اعتقادات خود، در عملیات خیبر و بدر جان شیرین خود را نثار اسلام و انقلاب کردند و می‌گوییم که قدردان خون پاک شهدا هستیم.

محمدی اظهار کرد: اگر جامعه‌ای بخواهد پویا و زنده باشد و به اوج کمالات برسد باید با شهدا همزاد باشد و اگر انسانی بخواهد عزیز و عزیزتر باشد، باید در مسیر شهدا قدم بردارد. 

وی ادامه داد: خودباوری یکی از درس‌های مهمی است که از انقلاب اسلامی گرفته‌ایم. این خودباوری نیز ایجاد نمی‌شود مگر این که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه حاکم باشد.

وی با اشاره به توفیقات گوناگون نظام جمهوری اسلامی، عنوان کرد: در پشت بسیاری از درخشش‌های نظام جمهوری اسلامی، ایثارگرانی قرار دارند که با نقش آفرینی خود، ایران را به کشوری موفق در عرصه‌هایی مثل امنیتی، نظامی و فناوری تبدیل کرده‌اند. 

محمدی، خانواده‌های شهدا و ایثارگران را صاحبان اصلی انقلاب و کشور معرفی کرد و گفت: خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران، خود باید در خط مقدم صیانت از هویت دینی و اسلامی جامعه باشند و فرزندانشان را طوری تربیت کنند که انسان‌های موثری باشند. این قشر حتی می‌توانند جامعه را نیز هدایت کنند. 

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی به برگزاری برنامۀ مهم انتخابات ۱۱ اسفند در فضای کاملاً امن و بدور از تهدیدات امنیتی اشاره و عنوان کرد: این توفیق در سایۀ ایثار انسان‌هایی به دست آمد که از خانواده و زندگی خود گذشتند تا امنیتِ انتخاباتی به ارمغان بیاید.

جاری بودن فرهنگ ایثار در جامعه باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

سرآمدان شاهد و ایثارگر ارتباط خود با بنیاد شهید را حفظ کنند

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی خواستار حفظ ارتباط سرآمدان شاهد و ایثارگر با بنیاد استان شد.

غلامرضا علیزاده در این همایش گفت: تداوم ارتباط سرآمدان شاهد و ایثارگر با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در طول سال، باعث می شود برنامه‌های در خور شأن این قشر فرهیخته را تعریف و اجرا کنیم.

وی در تشریح عملکرد معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در طول سال جاری، گفت: یکی از ادارات این معاونت، اداره فرهنگی و تبلیغات است که طی سال جاری ۳۵ برنامۀ تقویمی و مناسبتی را اجرا کرده و در برگزاری ۳۹۸ یادواره شهدا مشارکت داشته است.

وی افزود: بزرگ ترین رویداد فرهنگی سال جاری آذربایجان شرقی، کنگرۀ ملی بزرگداشت مقام ۱۰ هزار شهید استان بود که با همکاری تمام دستگاه‌های اداری و اجرایی استان به نحو مطلوب و باشکوهی برگزار شد.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ادامه داد: ۴۱ حسینیۀ شاهد و ایثار در سطح استان فعالیت دارند که طی سال جاری بیش از ۲۵ هزار نفر مخاطب برنامه‌های متفاوت این حسینیه‌ها بودند.

علیزاده گفت: اداره فرهنگی و تبلیغات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین طی سال جاری، ۳۱۱ آیین عطرافشانی و گلباران مزار مطهر شهدای استان در قالب برنامه مهمانی لاله‌ها را اجرا کرده است.

وی در تشریح فعالیت‌ها و عملکرد اداره امور هنری، اسناد و انتشارات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی هم گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بر اساس تدبیر معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید، بهره بردن از ظرفیت هنر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از سال گذشته به طور جدی در دستور کار قرار داده است چون به واقع، هنر بهترین و رساترین شیوۀ انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

علیزاده افزود: در همین راستا، طی سال جاری سه نرم افزار چند رسانه‌ای حاوی آثار و اطلاعات جامع سردار شهید علی تجلایی، سردار شهید مرتضی یاغچیان و شهید حسن جنگجو طراحی و تولید شد.

وی یادآوری کرد: قرارداد ساخت تله فیلمی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر نیز منعقد و مبادله شد و پوستر این اثر فاخر طی ویژه برنامه ای در دهه مبارک فجر سال جاری مورد رونمایی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: اداره امور هنری، اسناد و انتشارت معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در طول سال جاری، پنج جلد کتاب وصیت نامۀ شهدای استان را به چاپ رساند و قرارداد تدوین و چاپ هشت جلدِ دیگر را منعقد کرد که به تدریج آماده و به زیور طبع آراسته خواهد شد.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی به تولید هشت فیلم مستند در ادارۀ امور هنری، اسناد و انتشارات طی سال جاری هم اشاره و عنوان کرد: گروه نمایشی تحت مدیریتِ یکی از هنرمندان همکار با بنیاد شهید استان، در جشنواره تولیدات نمایشی ایثار به میزبانی یزد، موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد ضمن اینکه هنرمندان شاهد و ایثارگر استان در نمایشگاه هنرهای تجسمی منطقه یک کشور در سنندج کردستان، هشت جایزه را برای آذربایجان شرقی به ارمغان آوردند.

علیزاده، از انجام فراتر از تکلیفِ استان در طرح خاطره نگاری ایثارگران خبر داد و گفت: خاطرات ۱۹۰۰ نفر از والدین شهدا و جانبازان بالای ۲۵ درصد استان در طول سال جاری در قالب طرح خاطره نگاری، ثبت و ضبط شد که ۲۵ درصد، بیشتر از تکلیف استان بود.

وی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در سال گذشته نیز خاطره نگاری ۳۲۰۰ نفر از ایثارگران معزّز استان را انجام داده بود، افزود: با احتساب این آمار، طی دو سال، خاطرات پنج هزار نفر از جامعۀ ایثارگری استان ثبت و ضبط شده است.

علیزاده، ۲۰ مورد حمایت از نویسندگان کتاب، برگزاری سه نمایشگاه هنری از جمله در مورد مقاومت مردم مظلوم غزه و برگزاری مراسم بزرگداشت چهرۀ برجستۀ جبهه مقاومت شهید سیدرضی موسوی را رئوس فعالیت‌های دیگر ادارۀ امور هنری، اسناد و انتشارات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ذکر کرد.

وی با بیان اینکه در دورۀ مدیریت جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و با تاکید سرپرست این اداره کل، سیاست تبدیل کردن موزه شهدا به یک مرکز فرهنگی قوی با جدیت دنبال می‌شود، افزود: در این موزه ۳۵۰هزار اثر مکتوب و حجمی شهدا نگهداری می‌شود و فقط در طول برگزاری دو نمایشگاه هنری، ۲۷۰۰ نفر از دانش آموزان از این موزه بازدید داشته‌اند.

وی یادآوری کرد: همکاران من اداره تربیت بدنی و اردویی معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی هم برگزاری اردوی چند روزه برای ۴۰۰ نفر و برگزاری اردوی یک روزه برای ۶۸۰ نفر را در طول سال جاری به ثبت رساندند ضمن اینکه طی امسال، ۵۴۰۰ خدمت ورزشی توسط این اداره ارائه شد.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی بنیاد ایثار آذربایجان شرقی، در این همایش از ۳۰ سرآمد شاهد و ایثارگر استان در عرصه های قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید