علی زندی در کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان بیان کرد: هر خدمت و سرمایه گذاری و همراهی در حوزه فرهنگی انجام دهیم بازخورد بسیار خوبی در جامعه دارد و این مساله باید همواره در دستور کار مسوولان باشد.
وی افزود: در مقوله درمان فرد گرفتار اعتیاد باید اعتبارات زیادی را هزینه کنیم تا یک فرد گرفتار در دام اعتیاد به جامعه بازگردد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان ادامه داد: با کارهای فرهنگی و پیشگیری از موادمخدر می توانیم با کمترین هزینه ها بازخوردهای بسیار خوبی را در جامعه شاهد باشیم بنابراین کارهای فرهنگی باید در اولویت دستگاههای دست اندرکار مبارزه با موادمخدر باشد.
وی بیان کرد: بر اساس آمار ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری تنها ۲۰ درصد از افرادی که گرفتار اعتیاد هستند با اقدامات درمانی ستاد به جامعه بازمی گردد که این مساله ضرورت کار فرهنگی و پیشگیری را برای همگان روشن می سازد.
زندی تاکید کرد: حوزه ورزش و جوانان نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد جوانان دارد زیرا با فراهم کردن زیرساخت های ورزشی مانع از گرایش جوانان به سمت اعتیاد می شود.
وی ادامه داد: ورزش باید در بین جوانان گسترش یابد و خانه های ورزش روستایی بیشتری در سیستان و بلوچستان باید تجهیز شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان گفت: همگان باید اداره کل ورزش و جوانان را کمک کنیم تا با ایجاد زیرساخت های ورزشی مانع از گرایش جوانان به سمت اعتیاد شود.
انتهای پیام