امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 572083 |
تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1404 - 22:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر، سناتور «لیندسی گراهام» که از متحدان اصلی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به شمار می‌رود، اعلام کرده که حمایت کافی برای تصویب طرح خود جهت وادار کردن «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برای ورود به مذاکرات با کی‌یف به دست آورده است. به گزارش ایسنا، این طرح شامل اعمال تعرفه ۵۰۰ درصدی بر […]

به گزارش صلح خبر، سناتور «لیندسی گراهام» که از متحدان اصلی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به شمار می‌رود، اعلام کرده که حمایت کافی برای تصویب طرح خود جهت وادار کردن «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برای ورود به مذاکرات با کی‌یف به دست آورده است.
به گزارش ایسنا، این طرح شامل اعمال تعرفه ۵۰۰ درصدی بر واردات از کشورهایی خواهد بود که در صورت خودداری مسکو از آغاز مذاکرات صلح، نفت، فرآورده‌های نفتی، گاز طبیعی یا اورانیوم روسیه را خریداری می‌کنند.
گراهام با اشاره به اینکه این طرح «برای کمک به رئیس‌جمهور اتخاذ شده‌» افزود تمامی این اقدامات علیه روسیه «استخوان‌شکن» خواهند بود.
وی گفت: «ترامپ از بن‌بست موجود ناراضی است. من خواهان پایان جنگ از طریق مذاکره‌ای محترمانه و عادلانه هستم. فکر می‌کنم ترامپ بهترین فرد برای دستیابی به این هدف است اما این تحریم‌ها نمایانگر دیدگاه سنا است که روسیه را مقصر اصلی می‌داند.»
این سناتور درباره پوتین گفت: «اگر او بخواهد ترامپ را بازی دهد، اشتباه بزرگی مرتکب می‌شود؛ بنابراین این لایحه یک ابزار در جعبه ابزار ترامپ است.»
وی افزود: «زمانی که ترامپ احساس کند به بن‌بست رسیده‌ایم، آن‌وقت باید منتظر این اقدامات باشید.»
این طرح که «قانون تحریم روسیه ۲۰۲۵» نام دارد، در صورتی‌که مسکو از مذاکرات صلح خودداری کند، توافق صلح را نقض نماید یا در آینده بار دیگر به اوکراین حمله کند، تحریم‌هایی را علیه مسکو وضع خواهند کرد.
گراهام پیش‌بینی کرد که طرح او تا پایان هفته، حداقل ۶۷ حامی در سنا خواهد داشت. وی همچنین اظهار داشت که حمایت از این طرح در هفته‌های اخیر به‌دنبال حملات روسیه به غیرنظامیان در اوکراین افزایش یافته است.
دفتر گراهام ادعا کرد که این تعرفه‌ها به‌احتمال زیاد بیشترین تاثیر را بر کشورهایی مانند هند، چین و ایران خواهد داشت و ممکن است برخی از شرکای اروپایی که همچنان کالاهای روسی می‌خرند را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
۳۱۰۳۱۰

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید