امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 511435 |
تاریخ انتشار : 24 تیر 1402 - 1:16 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر به نقل از فوربس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا به تصمیم دولت بایدن برای اعلام آماده‌باش سه هزار تن از نیروهای ذخیره ارتش آمریکا به شدت انتقاد کرد و گفت که سیاست‌های بایدن امنیت مرزهای آمریکا را تهدید می‌کند و ما را بیش از پیش به سوی جنگ جهانی سوم سوق […]

به گزارش صلح خبر به نقل از فوربس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا به تصمیم دولت بایدن برای اعلام آماده‌باش سه هزار تن از نیروهای ذخیره ارتش آمریکا به شدت انتقاد کرد و گفت که سیاست‌های بایدن امنیت مرزهای آمریکا را تهدید می‌کند و ما را بیش از پیش به سوی جنگ جهانی سوم سوق می‌دهد.
دونالد ترامپ در بیانیه‌ای که دفتر او منتشر کرده، گفته است که آمریکا دیگر نمی‌تواند سیاست‌های «دولت نالایق» بایدن را در کشاندن آن کشور به جنگ جهانی سوم تحمل کند.
ترامپ همچنین بار دیگر وعده داد که اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پیروز شود، جنگ اوکراین را «در مدت ۲۴ ساعت» خاتمه خواهد داد.
ترامپ در ادامه با انتقاد شدید از تصمیم بایدن برای اعطای مجوز به پنتاگون برای آماده کردن نیروهای ذخیره ارتش در اروپا نوشت: «بایدن حتی نمی‌تواند از پله‌های ایرفورس وان بدون اینکه زمین بیفتد بالا برود.»
ترامپ در بیانیه خود همچنین افزود: «همین هفته پیش، بایدن اعتراف تکان‌دهنده‌ای کرد که زرادخانه‌های ما به‌قدری تحلیل رفته است که ذخایر نظامی آمریکا در حال اتمام است. اکنون، می‌بینیم که شمار رده‌های نظامی به‌اندازه‌ای کم شده است که نیروهای ذخیره را مجبور کرده‌اند از سیاست‌های فاجعه‌بار بایدن در اروپا حمایت کنند، در حالی که مرزهای خودمان بی‌دفاع می‌ماند.»
رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در ادامه گفت: «هیچ یک از مادران یا پدران آمریکایی نمی‌خواهند فرزندش را برای مرگ در اروپای شرقی بفرستند. ما باید صلح داشته باشیم.»
از سوی دیگر، مجلس نمایندگان آمریکا طرح «اصلاحیه لایحه بودجه دفاع ملی» رد کرد که در صورت تصویب ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین ممنوع می‌شد.
با توجه به نتایج اعلام‌شده، ۲۷۶ نماینده با این طرح مخالفت کردند و ۱۴۷ نماینده در دفاع از تصویب آن رأی دادند.
پیش از این نیز مجلس نمایندگان آمریکا اصلاحیه‌های پیشنهادی تعدادی از قانون‌گذاران به لایحه دفاع ملی برای سال مالی ۲۰۲۴ را رد کرد که براساس آنها کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کاهش می‌یافت یا کلاً متوقف می‌شد.
«ژنرال الکساندر تارناوسکی»، فرمانده عملیات نیروهای مشترک تاوریا دیروز پنج‌شنبه مدعی شد «ما به تازگی آنها (بمب‌های خوشه‌ای) را دریافت کرده‌ایم، هنوز از آنها استفاده نکرده‌ایم، اما آنها می‌توانند وضعیت میدان نبرد را به طور اساسی تغییر دهند.. دشمن هم می‌فهمد که با گرفتن این مهمات، ما برتری خواهیم داشت. دشمن آن قسمت از زمین را که امکان استفاده از آن وجود دارد، رها خواهد کرد.»
پس از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا شنبه گذشته در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» رسماً تأیید کرد که این کشور تصویب کرده که برای نخستین بار تسلیحات مناقشه‌انگیزِ «بمب‌های خوشه‌ای» را در اخیار ارتش اوکراین قرار دهند.
بایدن مدعی شد که این تصمیم، «تصمیمی سخت» برای دولت آمریکا بوده، اما او و کابینه‌اش در نهایت «پس از مشورت با متحدان و همکاران در کنگره» این تصمیم را اتخاذ کرده‌اند، زیرا «مهمات اوکراینی‌ها در حال اتمام است و در ضدحملات به این نوع تسلیحات نیاز دارند.»
رئیس‌جمهور آمریکا در حالی از ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین و مشورت بامتحدان خبر می‌دهد که پیش از این «بوریس پیستوریوس» (Boris Pistorius) وزیر دفاع و «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان روز جمعه در گفت‌وگوهایی جداگانه مخالفت برلین با ارسال بمب خوشه‌ای به اوکراین اعلام کردند.وزیر دفاع آلمان در برن در این خصوص گفت: آلمان مهمات خوشه‌ای به اوکراین نمی‌دهد، زیرا این کشور کنوانسیون منع تولید و استفاده از این نوع سلاح را امضا کرده است. از سوی دیگر، الکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش هم هم‌زمان اعلام کرد: اتریش با ارسال مهمات خوشه‌ای به اوکراین به دلیل تهدید طولانی مدت برای غیرنظامیان مخالف است.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید