امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 484753 |
تاریخ انتشار : 20 مهر 1401 - 8:45 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از رسیدگی دوباره و تعیین تکلیف پرونده‌های معوقه ازسوی کارآگاهان این پلیس خبر داد. به گزارش صلح خبر، سرهنگ علی ولی‌پور گودرزی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده از سوی پلیس آگاهی تهران بزرگ در یک سال اخیر گفت:‌ پلیس آگاهی یکی از تخصصی‌ترین پلیس‌های انتظامی کشور است […]

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از رسیدگی دوباره و تعیین تکلیف پرونده‌های معوقه ازسوی کارآگاهان این پلیس خبر داد.

به گزارش صلح خبر، سرهنگ علی ولی‌پور گودرزی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده از سوی پلیس آگاهی تهران بزرگ در یک سال اخیر گفت:‌ پلیس آگاهی یکی از تخصصی‌ترین پلیس‌های انتظامی کشور است که با استفاده از سرمایه نیروی انسانی و کارآگاهان ممتاز جرایم رخ داده را کشف می‌کند.

وی با اشاره به پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی، اظهارکرد:‌ پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه کمتر از ۲۴ ساعت و پیش از اینکه اموال مردم از کشور خارج شود کشف شد. بخش کمی از این پرونده باقی مانده است که به جد در حال پیگیری آن هستیم. تمام افرادی که با این سارقان ارتباط داشتند را آنالیز کردیم تا ریالی از اموال مردم جا به جا نشود.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه متاسفانه در اوایل سال برخی از جرایم خشن رشد کمی پیدا کرد، گفت:‌البته با اقدامات خوب و دستگیری بیش از هزار نفر از متهمان حرفه‌ای این روند را کنترل کردیم و اکنون این روند کاهش پیدا کرده است.

ولی‌پور گودرزی در پاسخ به این پرسش که آیا ضریب امنیتی شهر تهران طی یک سال گذشته افزایش داشته است یا خیر؟ تصریح کرد: جرایم خشن نسبت به ماه‌های گذشته روند کاهشی دارد با توجه به تعامل دستگاه قضایی با پلیس آگاهی برخورد قاطعانه‌ای با متهمان جرایم خشن صورت می‌گیرد و در کمترین زمان ممکن کیفرخواست آنها صادر می‌شود. امیدوریم این اقدامات ما قدرت بازدارندگی داشته باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که عملکرد پلیس آگاهی تا چه میزان به سایر واحدهای پلیس تخصصی کشور کمک می‌‍‌کند نیز گفت: اقدامات پلیس آگاهی تاثیرگذار بوده است و علاوه بر ماموریت‌های جاری که سعی می‌کنیم فاصله وقوع تا کشف جرایم کوتاه باشد، پرونده‌های معوقه سال‌های گذشته را نیز بررسی می‌کنیم؛ افراد معمولا اتفاقی که برایشان رخ می‌دهد را فراموش نمی‌کنند و عدم کشف این پرونده‌ها موجب نارضایتی آنها می‌شود. به عنوان مثال ماشینی که سه سال پیش سرقت شده را کشف کرده و به صاحبانشان تحویل دادیم.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، در پاسخ به این پرسش که فاصله وقوع تا کشف جرم چقدر است؟ تصریح کرد: جرایم مهم مثل جرایم خشن و جنایی در کمتر از ۲۴ ساعت کشف می‌شود ولی برخی از جرایم زمان بر است و نیاز به کار بیشتری دارد.

خبر پیشنهادی:‌

جزئیات بیشتر از دستگیری متهمان جدید سرقت بانک ملی

فعالیت اداره مبارزه با مالخری پلیس چه زمانی آغاز می‌شود؟

ولیپور گودرزی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اقداماتی که در هفته فراجا پیگیری می‌کنیم برخورد جدی پلیس با مالخران است، اظهارکرد: مبارزه با مالخری از وظایف اصلی پلیس است و ما تلاش می‌کنیم تا از حیف‌ومیل شدن اموال مسروقه مردم جلوگیری کنیم. همچنین پلیس تلاش می‌کنیم تا از طریق یک اداره تمرکز اشراف بیشتری به مالخرها داشته باشیم و با کشف اموال مسروقه رضایت مردم را جلب کنیم.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید