امروز: دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 26 محرم 1447 | 2025-07-21
کد خبر: 205433 |
تاریخ انتشار : 20 آبان 1396 - 11:53 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از عدم توجه به پزشک خانواده در حوزه سلامت، گفت: درحال حاضر ۲۰ تا ۲۵ هزار پرستار باید در وزارت بهداشت جذب شوند. به گزارش صلح خبر، محسن علیجانی زمانی در خصوص اظهارات معاون پارلمانی وزارت بهداشت مبنی براینکه تامین پزشک  […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از عدم توجه به پزشک خانواده در حوزه سلامت، گفت: درحال حاضر ۲۰ تا ۲۵ هزار پرستار باید در وزارت بهداشت جذب شوند.

به گزارش صلح خبر، محسن علیجانی زمانی در خصوص اظهارات معاون پارلمانی وزارت بهداشت مبنی براینکه تامین پزشک  و پرستار در کشور متناسب با استانداردهای جهانی نیست، افزود: خوشبختانه سازمان اموراداری و استخدامی در سال جاری مجوز استخدام ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر را برای وزارت بهداشت صادر کرده است، بنابراین این موضوع نوید و خبر قابل قبولی درجهت رفع مشکلات وزارت بهداشت است؛ اما چندین برابر این ظرفیت نسل به استانداردها نیرو باید جذب شود.

وی با اشاره به اینکه درحوزه پرستاری فشارهای بسیاری نسبت به حجم بیمار درمراکز درمانی به پرستاران تحمیل می شود، ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر باید در حوزه بهداشت جذب شوند، ضمن اینکه کمبودهایی نیز درحوزه بهیار و نیروی انسانی در اتقاق عمل ها و آزمایشگاه ها وجود دارد.

علیجانی با بیان اینکه حجم مراجعه بیمار به بیمارستان ها به دلیل نبود فیلتر است، تصریح کرد: اگر به مواردی مانند پزشک خانواده در قانون برنامه توجه شود، همچنین به اولویت پیشگیری بیشتر از درمان توجه شده و غربالگری در مراکز جامع سلامت انجام شود؛ به طورحتم حجم مراجعه بیمار به مراکز تخصصی و فوق تخصصی کاهش پیدا کند، اگر پزشکی با مستندات یعنی با راهنمای بالینی اقدام به انجام برخی کارهای درمانی کند، هزینه ها را می توان به شدت کاهش داد.

وی با تاکید براینکه هر بیمار مراجعه کننده به بیمارستان نیازمند به آندوسکوپی نیست، گفت: اگر بیماری از روش درمانی خاصی استفاده کرد باید همه موارد طبق مستندات مورد پیگیری قرار گیرد، بنابراین اگر درمراکز درمانی در کل کشور براساس گایدلاین ها به بیماران خدمات ارایه شود، به میزان بسیاری مراجعات مردم کاهش پیدا می کند؛ هرچند که درحال حاضر مدیریت هزینه دروزارت بهداشت دارای مشکلات و ایراداتی است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: اگر به میزان یک و نیم برابر استانداردها را هم نیر وجذب شود، با چنین مراجعاتی نمی توان خدمات درمانی را به مردم ارائه داد، زیرا پیشگیری و بهداشت بر درمان اولویت ندارد، یعنی درمان قالب است و این موضوع هم به درستی اجرا نمی شود؛ مشخص نیست که چرا مسئولان پزشک خانواده را اجرایی نمی کنند، به طورحتم در آینده عدم اجرای طزح پزشک خانواده طرح تحول سلامت را با مشکلاتی روبه رو می کند.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید