امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 98620 |
تاریخ انتشار : 30 مرداد 1395 - 20:10 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

گروه علم و فناوری صلح خبر؛ تبدیل سیگنال‌های بلوتوث به وای‌فای، تجهیزات ایمپلنت شده در بدن را آنلاین می‌کند فناوری اطلاعات > ارتباطات – مهر نوشت: متخصصان دانشگاه واشنگتن فناوری جدیدی را برای اتصال دستگاه های کم توان مانند ایمپلنت های مغزی و لنزهای چشمی هوشمند به اینترنت توسعه دادند. این فناوری جدید که سیستم ارتباطی توزیع […]

گروه علم و فناوری صلح خبر؛

تبدیل سیگنال‌های بلوتوث به وای‌فای، تجهیزات ایمپلنت شده در بدن را آنلاین می‌کند

فناوری اطلاعات > ارتباطات – مهر نوشت: متخصصان دانشگاه واشنگتن فناوری جدیدی را برای اتصال دستگاه های کم توان مانند ایمپلنت های مغزی و لنزهای چشمی هوشمند به اینترنت توسعه دادند.

این فناوری جدید که سیستم ارتباطی توزیع شده نام دارد با استفاده از سیگنال های بازتابی بلوتوث و بخشی از توان موردنیاز شبکه های بی سیم در حالت عادی، اتصال وای فای را برقرار می کند و قابلیت تغییر همه چیز از نظارت بر میزان قندخون گرفته تا تقسیم کردن صورتحساب کارت های اعتباری را دارد.

سیستم ارتباطی توزیع شده با استفاده از فناوری های موجود در گوشی های تلفن همراه از جمله بلوتوث، وای فای یا رادیو های ZigBee به عنوان فرستنده و گیرنده سیگنال های بازتابی، امکان ارتباط تجهیزات کم مصرف را فراهم می کند. به گفته محققان این سیستم قادر است سیگنال های وای فای را با یک 10 هزارم انرژی مورد نیاز در حالت استاندارد، تولید و مخابره کند. این سیستم به جای استفاده از یک منبع توان مستقل، سیگنال های وای فای را با استفاده از انرژی سیگنال های بلوتوث سایر تجهیزات همراه از جمله ساعت های هوشمند، تولید می کند.

ایمپلنت های کوچکی که معمولا در اندام های حساس نصب می شوند، در اغلب موارد منابع محدودی برای تامین توان مصرفی خود در اختیار دارند و در نتیجه فناوری های متداول ارتباط بی سیم در مورد این ایمپلنت ها کاربرد ندارد و تجهیزاتی مانند لنزهای چشمی هوشمند و ایمپلنت های مغزی فاقد امکان برقراری ارتباط بی سیم هستند.

سیستم ارتباطی توزیع شده قادر است تنها با استفاده از چند میکرووات توان مصرفی که آن هم از انرژی سیگنال های بلوتوث خارجی به دست می آید، امکان برقراری ارتباط بی سیم را برای ایمپلنت ها فراهم کند. یکی دیگر از کاربردهای این سیستم ارتباطی، در کارت های اعتباری هوشمندی است که با بهره گیری از انرژی سیگنال های گوشی تلفن هوشمند، مستقیما اطلاعات را با یکدیگر تبادل می کنند.
قرار است گزارش کامل این تحقیقات در کنفرانس Special Interest Group on Data Communication که در روز 22 آگوست برگزار خواهد شد، ارائه شود.

5656

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید