امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 56188 |
تاریخ انتشار : 08 اسفند 1394 - 9:03 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد > انرژی – با وجود افت قیمت بنزین در سال گذشته میلادی، میزان فروش خوروهای برقی در کل جهان ۶۰ درصد جهش داشت. اگر این سطح از رشد فروش این نوع خودروها تداوم پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳ دنیا ممکن است شاهد کاهش ۲ میلیون بشکه ای تقاضای روزانه برای نفت باشد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین […]

اقتصاد > انرژی – با وجود افت قیمت بنزین در سال گذشته میلادی، میزان فروش خوروهای برقی در کل جهان ۶۰ درصد جهش داشت. اگر این سطح از رشد فروش این نوع خودروها تداوم پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳ دنیا ممکن است شاهد کاهش ۲ میلیون بشکه ای تقاضای روزانه برای نفت باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از بلومبرگ، زمان آن فرا رسیده که سرمایه گذاران نفتی پدیده خودروهای برقی را جدی بگیرند.

در طی ۲ سال آینده، شرکت های تسلا و چوی، قصد دارند فروش خودروهای برقی به تعداد بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاه را که ۳۰ هزار دلار قیمت گذاری شده اند آغاز کنند. شرکت های فورد، فولکس واگن، نیسان و بی ام دبلیو در حال سرمایه گذاری چندین میلیارد دلاری در زمینه خودروهای برقی هستند. تقریبا همه شرکت های بزرگ خودروسازی جهان و همچنین شرکت های اپل و گوگل در حال کار بر روی نسل جدید خودروهایی هستند که به جای باک بنزین قرار است به پریز برق متصل شوند.

این مشکلی برای تولید کنندگان نفت است. اوپک همچنان ادعا دارد که خودروهای برقی در سال ۲۰۴۰ تنها یک درصد میزان فروش جهانی خودرو را به خود اختصاص خواهند داد. شرکت اکسون هم پیش بینی مشابهی دارد.

افت قیمت نفت که در سال ۲۰۱۴ کلید خورد، موجب افزایش مازاد عرضه در بازار شد. اکنون بازار با عرضه روزانه حدود ۲ میلیون بشکه بیش از میزان تقاضا مواجه است. اما به رغم توسعه عظیم میادین نفتی در کل آمریکای شمالی، کسی این میزان افزایش عرضه را پیش بینی نکرده بود. اکنون سوال اینجاست که آیا ممکن است خودروهای برقی در آینده ای نزدیک روزانه ۲ میلیون بشکه از میزان تقاضا بکاهند و شکاف بین عرضه و تقاضا را بیشتر کنند؟

حتی با وجود افت قیمت بنزین در سال گذشته میلادی، میزان فروش خوروهای برقی در کل جهان ۶۰ درصد جهش داشت. اگر این سطح از رشد فروش این نوع خودروها تداوم پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳ دنیا ممکن است شاهد کاهش ۲ میلیون بشکه ای تقاضای روزانه برای نفت باشد. این یک بحران برای کشورهای تولید کننده نفت خواهد بود. زمان ظهور و همه گیری تکنولوژی های جدید را به دشواری می توان پیش بینی کرد، اما قطعا در آینده ای نزدیک، نادیده گرفتن این عامل در تحلیل واقعیت های بازار انرژی غیر ممکن خواهد شد.

22339

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید