امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 204578 |
تاریخ انتشار : 17 آبان 1396 - 8:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید! ماهنامه سفره ایرانی: این تارت فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.   * میزان سرو: 6 الی 8 نفر مواد لازم خمیر: آرد: 3 پیمانه آب: یک و یک دوم پیمانه روغن زیتون: یک قاشق سوپ […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!

ماهنامه سفره ایرانی: این تارت فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
* میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 3 پیمانه
  • آب: یک و یک دوم پیمانه
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
  • سرکه: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

مواد لازم سس:

  • فلفل قرمز: 6 عدد
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه + 3 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): یک کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ بو: 2 عدد
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
 
 تارت گوجه فرنگی
طرز تهیه:

برای تهیه سس، ابتدا فلفل قرمزها را در فر قرار داده و کباب کنید. سپس پوست آنها را جدا کرده، خرد کنید و کنار بگذارید. سیر ریز خرد شده را در روغن زیتون حدود 5 دقیقه تفت دهید تا عطر و بوی آن بلند شود. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، رب گوجه فرنگی، برگ بو، پودر آویشن، فلفل قرمز پودر شده و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 دقیقه روی حرارت بپزند و گاه گاه هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و فلفل کباب شده و خرد شده را اضافه کنید.

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید، آب را به تدریج اضافه و مخلوط کنید، خمیر را به خوبی ورز دهید، خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را به اندازه بشقاب پهن کنید. مقداری روغن زیتون روی چهار عدد از خمیرها بریزید و آنها را در قالب های تارت کوچک چرب شده قرار دهید. سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید. سس را روی خمیرها پخش کنید. بقیه خمیرها را روی مواد داخل قالب ها بگذارید. زرده تخم مرغ کمی زده شده را با برس روی آنها بمالید و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تارت ها بپزند، سپس سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید