امروز: جمعه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 27 ربيع أول 1447 | 2025-09-19
کد خبر: 47067 |
تاریخ انتشار : 03 بهمن 1394 - 11:47 | ارسال توسط :
4
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر: بیماری‌های قلبی عروقی از مهم‌ترین علل مرگ سالانه 17.3 میلیون نفر در جهان شمرده می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر داریوش مظفریان، دانشمند ایرانی انجمن قلب آمریکا در این باره گفت: در سراسر جهان سیاستگذاران بر کاهش مصرف چربی‌های اشباع‌ تمرکز کرده‌اند. با این وجود دریافته‌ایم که اگر اولویت را موضوع افزایش مصرف چربی‌های دارای حلقه‌های […]

صلح خبر: بیماری‌های قلبی عروقی از مهم‌ترین علل مرگ سالانه 17.3 میلیون نفر در جهان شمرده می‌شود.
به گزارش ایسنا، دکتر داریوش مظفریان، دانشمند ایرانی انجمن قلب آمریکا در این باره گفت: در سراسر جهان سیاستگذاران بر کاهش مصرف چربی‌های اشباع‌ تمرکز کرده‌اند. با این وجود دریافته‌ایم که اگر اولویت را موضوع افزایش مصرف چربی‌های دارای حلقه‌های اشباع‌نشده و جایگزین کردن آن در مقابل چربی‌های اشباع‌ و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و همچنین کاهش چربی‌های ترانس بدهیم، تأثیرات بسیار چشمگیرتر و مثبتی را بر پیشگیری از مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی خواهیم یافت.
در واقع نتایج این پژوهش برای نخستین بار در جهان نشان می‌دهد که خطر بیماری‌های قلبی عروقی را می‌توان به مصرف ناکافی چربی‌های غیراشباع نسبت داد تا افزایش مصرف چربی‌های اشباع.
چربی‌های غیراشباع می‌توانند در کاهش سطوح کلسترول بد در خون نقش مفیدی ایفا کنند و به همین ترتیب خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهند.
روغن‌های غنی از چربی‌های غیراشباع که دارای زنجیره‌های بلند اسیدهای چرب هستند می‌توانند در تدارک چربی‌های مورد نیاز بدن مؤثر باشند. غذاهای حاوی چربی‌های غیراشباع شامل سویا، ذرت و روغن آفتابگردان، آجیل و دانه‌های روغنی، ماهی‌های چرب نظیر سالمون، ماهی خال خالی، شاه‌ماهی و ماهی قزل‌آلا هستند.
مقایسه‌های به عمل آمده طی سال‌های 1990 تا 2010 نشان می‌دهد که نسبت مرگ بیماران قلبی به علت عدم مصرف کافی امگا 6 چربی اشباع‌نشده 9 درصد کاهش داشته و این به علت کاهش 21 درصدی چربی‌های اشباع‌شده بالاست. در مقابل، مرگ‌ومیر به دلیل مصرف زیاد چربی‌های ترانس چهار درصد افزایش یافته است.
به گفته مظفریان نتایج این پژوهش باید مدنظر عموم و سیاست‌گذاران در سراسر جهان قرار بگیرد تا اولویت‌های تغذیه‌ای را برای مبارزه با اپیدمی جهانی بیماری‌های قلبی عروقی بنیان‌گذاری کرد.
نتایج این پژوهش در مجله The American Heart Association منتشر شده است.
منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 4
    1. نویسنده :محسن

      همیشه مستقل بمونید

    1. نویسنده :علی.ر.

      اخبار سلامت زیاد بشه

    1. نویسنده :حسین

      به نظرم باید بیشتر از خبرنگارای آزاد استفاده کنید

    1. نویسنده :پرستو

      همیشه مستقل بمونید

    بدون نظر :