امروز: دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 ذو القعدة 1446 | 2025-05-12
کد خبر: 41021 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1394 - 13:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:ایلان ماسک بنیانگذار شرکت تسلا و اسپیس‌ایکس و یکی از بزرگ‌ترین کار‌آفرینان آمریکایی قصد دارد بخش بزرگی از سرمایه خود را در بخشی سرمایه‌گذاری کند که از آن وحشت دارد: هوش مصنوعی. براساس گزارش CNN، ايلان ماسك همواره يكي از منتقدان دو آتشه هوش مصنوعي بوده‌است. اما اكنون به يكي از نام‌هاي […]

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
ایلان ماسک بنیانگذار شرکت تسلا و اسپیس‌ایکس و یکی از بزرگ‌ترین کار‌آفرینان آمریکایی قصد دارد بخش بزرگی از سرمایه خود را در بخشی سرمایه‌گذاری کند که از آن وحشت دارد: هوش مصنوعی.

براساس گزارش CNN، ايلان ماسك همواره يكي از منتقدان دو آتشه هوش مصنوعي بوده‌است. اما اكنون به يكي از نام‌هاي بزرگ جهان فناوري تبديل شده كه قصد تامين سرمايه مركز جديد مطالعات هوش مصنوعي را دارد.

هدف مركز OpenAI كه چند روزي از افتتاح آن نمي‌گذرد،‌ ايجاد ايمني در هوش مصنوعي و اشتراك‌گذاري مطالعاتش در سطحي گسترده‌است. هوش مصنوعي توسعه يافته در اين مركز به صورت مطلق در راستاي منافع انساني خواهد بود و اين مركز مي‌تواند تصميم بگيرد بخشي از مطالعاتش را به دلايل امنيتي محرمانه نگه دارد.

پشتيبانان اين مركز جديد كه ماسك يكي از آنها است،‌ مجموعا يك ميليارد دلار را براي اجراي اين پروژه اختصاص داده‌اند. اين مركز مطالعات خود را با 9 پروژه تمام وقت آغاز خواهد كرد اما حجم اين پروژه‌ها در طول سال دو برابر خواهد شد. مديريت تيم محققان اين مركز را دانشمند مشهور هوش مصنوعي و كارمند سابق شركت گوگل، ايليا سوتسكي‌ور به عهده خواهد داشت.

بسياري از شركت‌هاي بزرگ فناوري از جمله فيس‌بوك، گوگل، مايكروسافت و اپل درحال سرمايه‌گذاري‌هاي سنگين در زمينه هوش مصنوعي هستند. فناوري هوش مصنوعي هم‌اكنون در بسياري از محصولات كاربرد دارد، براي مثال ردپاي آن را مي‌توان در ابزار عكس فيس‌بوك و محصولات شركت تسلا مشاهده كرد.

اگرچه اين شركت‌ها بخشي از مطالعات خود را آشكارا در اختيار همگان قرار مي‌دهند، اين حقيقت كه در حين مطالعات ابزارهايي ابداع مي‌شوند كه هدفي جز درآمدزايي ندارند، موجب نگراني بسياري از دست‌اندركاران دانش و فناوري شده‌است. 

ماسك پيش از اين هوش مصنوعي را به عنوان بزرگترين خطر تهديد كننده بشريت توصيف كرده‌بود. وي در اوايل سال 2015 با همراهي استفان هاوكينگ، بيل‌گيتس و ديگر متفكران برجسته دانش و فناوري جهان زنگ هشدار را درباره خطر بالاي هوش مصنوعي براي بشريت به صدا درآورد.

اگرچه ماسك يكي از اصلي‌ترين سرمايه‌گذاران شركت‌هاي هوش مصنوعي مانند Deep Mind و Vicarious بوده‌است،‌ اما مي‌گويد اين‌ كار را براي نظارت بر فناوري هوش مصنوعي انجام داده‌آست. 

تيم پروژه OpenAI مي‌گويند درك اينكه هوش مصنوعي هم‌سطح انسان تا چه اندازه مي‌تواند براي بشريت مفيد باشد بسيار دشوار است، اما به همان اندازه متصور شدن آسيب‌هاي ناشي از استفاده نادرست از اين فناوري كار دشواري است. 

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :سایه

      خدا یاورتون باشه از مسئولین خبرگزاری خصوصا حاج آقا حسینی بسیار ممنون هستم

    بدون نظر :