فضلالله بصیرت، شامگاه (دوشنبه، ۱۶ اسفند) در نشست خبری در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردستان، اظهار کرد: هجدهم اسفندماه مصادف با سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور است که طبق منویات مقام معظم رهبری در خصوص بحث مهم تهاجم فرهنگی تأسیس شد.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد تا حدودی توانسته جوانان و مردم عادی را به فضای مساجد و برنامههایی فرهنگی و هنری جذب کند، افزود: با تلاشهایی که در سالهای گذشته شده در سطح شهرستان اردستان ۴۷ کانون فرهنگی هنری راهاندازی و تجهیز شده است که از این تعداد ۲۲ کانون در مناطق شهری و ۲۵ کانون در روستاهای شهرستان قرار دارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردستان با اشاره به اینکه حدود ۱۷ کانون فرهنگی هنری شهرستان اردستان دارای کتابخانه است، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار کتاب در کتابخانههای کانونهای فرهنگی هنری شهرستان اردستان مورد استفاده مردم و جوانان قرار دارد.
به گفته بصیرت حدود ۶۰ درصد از کانونهای فرهنگی هنری شهرستان اردستان فعال هستند و کانونهای فرهنگی هنری روستایی فعالتر از کانونهای شهری هستند و مهمترین برنامههای آنها با موضوع فرهنگی، آموزشی، هنری، ورزشی و… است.
وی با بیان اینکه در یکی دو سال اخیر به دلیل کاهش شدید اعتبارات فرهنگی فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد تحت تأثیر قرار گرفته و بودجه دولتی جوابگوی فعالیت آنها نیست، خاطرنشان کرد: با سیاستی که اجرا کردیم بسیاری از مسئولان کانونهای فرهنگی هنری شهرستان اردستان را از بین جوانان انتخاب کردیم که موفقتر عمل کردند. البته باید یادآوری کرد که هر مسجدی که امام جماعت فعالتری داشته به مراتب کانون فرهنگی هنری آن مسجد هم فعالتر بوده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردستان درباره میزان تأثیرگذاری کانونهای فرهنگی هنری در کاهش معضلات اجتماعی در جامعه، گفت: آسیبهای اجتماعی را تنها با تعامل و کمک همگانی میتوان برطرف کرد و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به عنوان یک شبکه گسترده با نگاه مسئولیت فرهنگی میتوانند در کاهش آسیبهای اجتماعی تأثیر به سزایی داشته باشند.
انتهای پیام