به گزارش پایگاه خبری صلح خبر به نقل از ایرنا بخشدار نیاسر روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهاركرد: نمایشگاه صنایع دستی اقوام ایرانی در نیاسر شامل 32 غرفه صنایع دستی و محصولات بومی و سوغات محلی از تمام مراكز استانهای كشور است. حسینعلی معظمی افزود: این نمایشگاه به مدت یك ماه جهت بازدید علاقه […]
به گزارش پایگاه خبری صلح خبر به نقل از ایرنا بخشدار نیاسر روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهاركرد: نمایشگاه صنایع دستی اقوام ایرانی در نیاسر شامل 32 غرفه صنایع دستی و محصولات بومی و سوغات محلی از تمام مراكز استانهای كشور است.
حسینعلی معظمی افزود: این نمایشگاه به مدت یك ماه جهت بازدید علاقه مندان در باغ تاریخی تالار نیاسر برپا خواهد بود.
بخشدار نیاسر با اشاره به آغاز آیین گلابگیری در این شهر گفت: نیاسر با بهره مندی از ذوق و دسترنج مردمان این خطه در صنعت گلابگیری با قدمت یك هزار ساله به عنوان قطب تولید گلاب محسوب می شود.
وی افزود: استعداد ذاتی و منابع طبیعی مردمان این منطقه در پرورش گل محمدی با افتخار شست و شوی عتبات عالیات و حرم مطهر سلطانعلی ابن محمدباقر (ع) با گلاب ناب نیاسر حرف اول را می زند.
رئیس شورای اسلامی شهر نیاسر نیز یكی از مهمترین اهداف آیین گلابگیری را رونق و توسعه اقتصادی منطقه دانست و گفت: شهر نیاسر از استعدادهای خوبی چون خاك، آب، آثار و جاذبه های گردشگری و تولید گیاهان دارویی برخوردار است.
مهدی تقی پور تاكید كرد: جذب سرمایه گذاران جهت بهره برداری از موقعیت های خاص این منطقه حائز اهمیت است.
سطح زیر كشت گل محمدی در گلستان های نیاسر 250 هكتار و میانگین برداشت این محصول در هر هكتار حدود پنج تن است و از هرتن گل محمدی نیز یك و نیم تن گلاب مرغوب استحصال می شود.
نیاسر در 20 كیلومتری كاشان واقع است.