امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19
کد خبر: 52928 |
تاریخ انتشار : 01 اسفند 1394 - 11:59 | ارسال توسط :
1
3
ارسال به دوستان
پ

 برای فیلم‌سازی ظرفیت‌های خوبی داریم به گزارش صلح خبر،پایگاه پایگاه صلح خبر ایران: «مسعود بَت» کارگردان معروف پاکستانی در اسلام‌آباد اظهار داشت: پاکستان ظرفیت خوبی برای تولید فیلم دارد اما بی‌توجهی دولت و نیز بخش خصوصی سبب شده نتوانیم پیشرفتی در این زمینه داشته باشیم. وی افزود: اگر در حال حاضر نیز دولت به صنعت […]

 برای فیلم‌سازی ظرفیت‌های خوبی داریم

به گزارش صلح خبر،پایگاه پایگاه صلح خبر ایران:

«مسعود بَت» کارگردان معروف پاکستانی در اسلام‌آباد اظهار داشت: پاکستان ظرفیت خوبی برای تولید فیلم دارد اما بی‌توجهی دولت و نیز بخش خصوصی سبب شده نتوانیم پیشرفتی در این زمینه داشته باشیم.

وی افزود: اگر در حال حاضر نیز دولت به صنعت فیلم‌سازی در کشور توجه کند می‌توانیم از ورشکستگی نجات پیدا کرده و فیلم‌های پر بیننده تولید کنیم.

filmsazi.solhkhabar

به گفته بَت، شرایط سیاسی،‌ اقتصادی و اجتماعی پاکستان رقابت با محصولات سایر کشورها به ویژه هند و ترکیه را بسیار پر چالش کرده است.

وی گفت: فیلم‌های ترکیه و هند محصولات پر هزینه‌ای هستند که صنعت فیلم ما از تهیه چنین فیلم‌هایی بر نمی‌آید.

کارگردان معروف پاکستانی تأکید کرد: هزینه پخش فیلم‌ها و محصولات کشورهای خارجی یک چهارم تولید فیلم در داخل کشور است که عرصه را بر صنعت تولید فیلم در پاکستان تنگ کرده است.

برخی سیالستمداران و رهبران مذهبی پاکستان به شدت با پخش فیلم‌های خارجی در کشور مخالف هستند و معتقدند این محصولات به صنعت فیلم‌سازی داخلی و فرهنگ بومی ضربه می‌زنند اما برخی دیگر آن را نوع‌آوری از جانب غرب و هند می‌دانند که سینمای پاکستان باید با آن رقابت کند.

با توجه به تمام انتقادات از پخش محصولات فرهنگی خارجی در پاکستان مردم به ویژه نسل جوان به تماشای فیلم‌ها و سریال‌های هند،‌ترکیه و سایر کشورهای خارجی علاقه دارند و صنعت فیلم‌سازی سنتی پاکستان هنوز نتوانسته در این زمینه کاری از پیش ببرد.

گزارش‌ها حاکی از این است که بیشتر صاحبان سینما به جای سرمایه گذاری در بخش تولید فیلم در بخش‌‌های دیگری سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

15 درصد از صنعت تولید فیلم بر اساس داستان‌های اصیل پاکستان،‌ 25 درصد آن براساس داستان‌های انگلیس و کشورهای خارجی و 60 درصد به داستان‌های جذاب و نحوه تولید فیلم در بالی وود هند اختصاص یافته است.

علت ورشکستی صنعت فیلم در پاکستان هزینه‌های هنگفت تولید و سرمایه‌گذاری نکردن بخش خصوصی و دولت در این صنعت است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :سایه

      سایت خوبی هست