به گزارش مجله آشپزی صلح خبر با این غذاهای خاص همه را غافلگیر کنید! وبسایت همشهری شش و هفت: در اینكه هر خوراكی باید خوشمزه باشد تا بتوان آن را خورد، حرفی نیست. اصلا عطر و طعم غذاست كه باعث میشود حتی اگر گرسنه هم نباشید، هوس كنید همه غذاها را امتحان كنید اما باید […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
با این غذاهای خاص همه را غافلگیر کنید!
وبسایت همشهری شش و هفت: در اینكه هر خوراكی باید خوشمزه باشد تا بتوان آن را خورد، حرفی نیست. اصلا عطر و طعم غذاست كه باعث میشود حتی اگر گرسنه هم نباشید، هوس كنید همه غذاها را امتحان كنید اما باید به این عطر و طعم یك نكته دیگر را هم اضافه كرد و آن، شكل ظاهری و تزئین غذاست. در غذاهای خانگی، تزئین ظرف غذا، حكم بستهبندی مواد غذایی را دارد.
همانطور كه اول جذب بستهبندی زیبا و خوب یك محصول غذایی میشوید و بعد آن را میخرید، در انتخاب غذا هم، ظاهر آن بسیار مهم است. هرچند ممكن است بعد از انتخاب، از طعم غذا خوشتان نیاید و همان لقمه اول، لقمه آخر باشد! اما به هرحال نمیتوان شكل ظاهری غذاها را در مقبولیت آن نادیده گرفت.این هفته قرار است با پختن غذاها و سالادهای خاص، همه را غافلگیر كنید تا ببینند، غذا هم میتواند عطر و طعم خوبی داشته باشد و هم از نظر ظاهری خاص و درجه یك باشد. نكته مهمتر اینكه اغلب بخشهای این دستورهای غذایی را میتوانید به شكل حاضری از بیرون تهیه و فقط آن را زیبا تزئین كنید.
رولت سبزی و ماست
مواد لازم:
- ماست چكیده كم چرب موسیردار/ 500گرم
- فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
- خیارشور/ یك شیشه بزرگ
- پیازچه خرد شده/ یك و نیم فنجان
- نان تافتون تنوری/ پنج عدد

طرز تهیه:
- فلفلهای دلمهای را بشویید و سپس آنها را ریز خرد كنید.
- نیمی از خیارشورها را آبكش كرده و آنها را ریز خرد كنید.
- پیازچهها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
- این مواد را با هم مخلوط كرده و هم بزنید.
- سپس آنها را به ماست چكیده اضافه كنید، هم بزنید تا مواد به شكل یكنواخت با ماست مخلوط شوند.
- نان تافتون را به شكل نواری برش بزنید.
- مقداری از مخلوط ماستی را كه آماده كردهاید، داخل نانهای نواری بریزید.
- سپس آن را رل كنید.
- برای اینكه رل باز نشود، یك عدد خلال دندان به آن بزنید.
- خلال را به شكلی بزنید كه دیده نشود.
- سپس رلها را داخل سینی بچینید. دسر شما آماده است.
سالاد پاستای لیوانی
مواد لازم:
- پاستای پاپیونی/ یك بسته
- لوبیا سفید/ دو پیمانه
- برگ نعناع تازه/ یك و نیم فنجان
- فلفل دلمهای زرد/ دو عدد
- فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
- پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
- پودر شوید/ یك قاشق غذاخوری
- روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه/ یك فنجان
- نمك/ به میزان دلخواه

تعداد نفرات: 6 نفر
نكته: بعضی از لیوانها به شكل شیشه ترشی بوده و در فروشگاههای لوازم خانگی به فروش میرسند.
طرز تهیه:
- پاستاها را به شكلی كه همیشه میپزید، بپزید.
- لوبیاها را بشویید.
- سپس قابلمهای آب كنید و بعد از اینكه جوشید، به آن كمی نمك اضافه كرده و بعد لوبیاها را بریزید.
- نعناع را پاك و سپس خیس كنید و بعد از مدت كوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
- بعد از اینكه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط كنید.
- برگهای نعناع تازه را به آن اضافه كنید.
- سپس ادویهها شامل پودر شوید خشك و آویشن را اضافه كنید.
- هم بزنید تا ادویهها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
- سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنك شود.
- در این فاصله، فلفلها را بشویید.
- سپس هر دو رنگ فلفل را به شكل مربعی ریزخرد كنید.
- ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفلهای خرد شده را اضافه كنید.
- آبلیموترش تازه را بگیرید.
- آن را با روغن زیتون و نمك مخلوط كنید. سپس چاشنی را هم اضافه كنید.
- سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شكل متناسب با هم مخلوط شوند.
- دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا كاملا خنك شود.
- سپس لیوان یا شیشه ترشیهای كوچك خالی را كه از قبل جمعآوری كردهاید، از سالاد پر كنید.
- دور آن را به شكل دلخواه تزئین كنید.
شیرینی سوسیسی
مواد لازم:
- خمیر نان آماده/ 100گرم
- سوسیس كوكتل/ یك كیلوگرم
- ماست/ یك فنجان
- دانه فلفل سیاه/ یك سوم فنجان
- آرد سفید/ یك فنجان
- تخممرغ/ یك عدد
- روغن كانولای مخصوص سرخ كردن/ دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
- خمیر نان را با كمك آرد باز كنید.
- سپس آن را به شكل رشتههای بلند و باریك درآورید.
- سوسیسها را از پوست جدا كرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.
- درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری كه روی آن میپیچید، خواهد شد. بگذارید سوسیسها كمی سرد شوند.
- اكنون خمیرهای آماده شده را به شكل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید. فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم كنید.
- كف ظرف پیركس، كمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.
- در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.
- در این فاصله تخممرغ را داخل كاسه شكسته و زرده و سفیده را خوب بزنید. خمیرها كه خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یك لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.
- سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم كنید.
- پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.
- صبر كنید كمی خنك شوند و بعد با كمك ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه كمك بگیرید.
دسر ماست و نارنگی با بیسكوئیت شور
مواد لازم:
- ماست شیرین چكیده / یك بسته نیم كیلویی
- پیازچه خرد شده/ یك فنجان
- نارنگی پَر شده/ دو فنجان
- ساقه كرفس تازه خرد شده/ یك فنجان
- تكههای آناناس تازه/ یك و نیم فنجان
- بیسكوئیت شور/ دو بسته بزرگ

تعداد نفرات: 8نفر
نكته: اگر بهنظرتان طعم پیازچه با مواد دیگر همخوانی ندارد، میتوانید آن را حذف كرده و به جای آن میوه دیگری مانند پرتقال یا موز را اضافه كنید.
طرز تهیه:
- پیازچهها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
- نارنگیها را بشویید، پوست بكنید.
- بعد از اینكه نارنگی را از پوست نازك آن جدا كردید، آنها را هم به چند قسمت تقسیم كنید.
- كرفس را پاك كرده و ساقههای تازه و نرم آن را جدا و خیس كنید.
- بشویید و بعد از اینكه آب آن رفت، ریز خرد كنید.
- آناناس را بشویید و بعد به مقدار لازم، از آن جدا كرده و سپس پوست بكنید و آن را به تكههای ریز خرد كنید.
- اكنون همه این مواد اعم از پیازچه، كرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط كنید.
- این مخلوط را به ماست اضافه كرده و هم بزنید.
- سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
- دور ظرف ماست، بیسكوئیت شور بچینید.
پیتزای بیسكوئیتی
مواد لازم:
- بیسكوئیت شور ساده/ دو بسته بزرگ
- ذرت/ دو فنجان
- فلفل دلمهای قرمز خرده شده/ یك و نیم فنجان
- برگ جعفری/ یك فنجان
- پنیر پیتزای رنده شده/ یك و نیم فنجان
- نمك/ یك سوم قاشق چایخوری
- پودر آویشن/ یك قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل/ یك قاشق چایخوری

طرز تهیه:
- قابلمه كوچكی را آب كنید و بعد از اینكه آب داخل آن جوشید، نمك را داخل آن بریزید و ذرتها را اضافه كنید.
- در فاصله پختن ذرتها، فلفل دلمهای را بشویید و سپس آن را به شكل مربع ریز خرد كنید.
- جعفری را پاك و خیس كنید و بعد از چند دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود. بعد از پختن ذرت، آن را آبكش كنید تا آب نداشته باشد.سپس آن را با فلفل قرمز خرد شده مخلوط كنید.
- به آنها پودر آویشن و زنجبیل را اضافه كنید. هم بزنید تا ادویهها هم با مواد كاملا مخلوط شوند.
- اكنون روی هر تكه بیسكوئیت، مقداری از مخلوط ذرت و فلفل خرد شده بگذارید. روی آن به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
- سپس روی هر كدام به تعداد دلخواه برگ جعفری بچینید.
- پیتزا حاضر است.
تعداد نفرات: 10نفر
نكته اول: میتوانید به جای بیسكوئیت، خمیر نان بخرید و آن را باز كنید و بعد به شكل نان پیتزای كوچك، قالب بزنید و در پایان هم مواد را روی آن بچینید.نكته دوم: به این پیتزای كوچك هر خوراكی دلخواه دیگری نیز میتوانید اضافه كنید. برای مثال؛ گوشت چرخ كرده، سبزیها و ادویههای دیگر. این بستگی به دلخواه و ذائقه شما دارد.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=208462
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.