فریدون عباسی در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه زمانی که انسجام مدیریتی در داخل کشور به وجود میآید فشار خارجی افزایش پیدا میکند، اظهار داشت: علت این مسئله آن است که اگر ما بخواهیم در داخل قوی شویم، فشار خارجی روی ما زیاد میشود که همین […]
فریدون عباسی در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه زمانی که انسجام مدیریتی در داخل کشور به وجود میآید فشار خارجی افزایش پیدا میکند، اظهار داشت: علت این مسئله آن است که اگر ما بخواهیم در داخل قوی شویم، فشار خارجی روی ما زیاد میشود که همین اتفاق در چندین ماه از سال ۱۴۰۱ افتاد و دشمنان تمام قوای خود را به کار گرفتند تا کشور ما را به هم بریزند چراکه یکپارچگی بین سه قوه به وجود آمده بود اما راه به جایی نبردند.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت سیزدهم در ابتدای سال ۱۴۰۱ به فکر جراحی اقتصادی افتاد و ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای سال ۱۴۰۱ به ۲۳ هزار تومان رساند و در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ هم ارز نیمایی به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. یعنی قیمت ارز رسمی ما در این مدت ۶ برابر تغییر کرد و مطمئناً این موضوع روی سفره مردم و همه بخش اقتصادی کشور تأثیر گذاشت و مطابق با آن حقوق و دستمزدها بالا نرفت.
وی گفت: ما در سال ۱۴۰۲ در وهله اول باید جلوی هدر رفت منابع انرژی را بگیریم، یعنی در جاهایی که سیستمهای اندازه گیری نداریم و ورودی و خروجی خط لولههای ما مشخص نیست و قاچاق سوخت انجام میشود، باید جلوی آن را بگیریم. باید گازهای فلر را کنترل کنیم و راندمان نیروگاهها را بالا ببریم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لازم نیست که ما در گام اول قیمت حاملهای انرژی را بالا ببریم. ما باید ابتدا اقدامات بهینه سازی را انجام دهیم و بالا بردن راندمان بخشهای انرژیبر را داشته باشیم که از این طریق کلی میتوانیم صرفه جویی کنیم و از آن درآمد به دست بیاوریم و حتی سوخت هم صادر کنیم.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیشنهاد بنده آن است که از ابتدای سال ۱۴۰۲ باید آموزشهای لازم از طریق رسانههای عمومی به مردم داده شود و تاکید شود در مصرف انرژی صرفه جویی کنند. همچنین باید از طرحهای خلق الساعه مانند اختصاص بنزین به خانوار جلوگیری شود.