امروز: جمعه, ۶ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 24 ربيع أول 1446 | 2024-09-27
کد خبر: 510804 |
تاریخ انتشار : 18 تیر 1402 - 14:45 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر به نقل از اسپوتنیک، مارجوری تیلور گرین، نماینده جمهوری‌خواه ایالت جورجیا در کنگره آمریکا، می‌گوید که دولت جو بایدن، رئیس جمهور این کشور با ارسال بمب خوشه‌ای برای اوکراین، جنگ اوکراین را وارد مرحله‌ای به مراتب خطرناک‌تر خواهد کرد. به گفته گرین، این اقدام در نهایت می‌تواند «مردم آمریکا و منافع […]

به گزارش صلح خبر به نقل از اسپوتنیک، مارجوری تیلور گرین، نماینده جمهوری‌خواه ایالت جورجیا در کنگره آمریکا، می‌گوید که دولت جو بایدن، رئیس جمهور این کشور با ارسال بمب خوشه‌ای برای اوکراین، جنگ اوکراین را وارد مرحله‌ای به مراتب خطرناک‌تر خواهد کرد.
به گفته گرین، این اقدام در نهایت می‌تواند «مردم آمریکا و منافع امنیت ملی ما را با کشاندن‌مان به جنگی ناخواسته با روسیه هسته‌ای، به خطر بیندازد.» وی تاکید کرد که ۱۲۰ کشور از جمله اکثر اعضای ناتو، مهمات خوشه‌ای را ممنوع کرده‌اند.
پنتاگون روز جمعه اعلام کرد که در قالب بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار، بمب‌های خوشه‌ای در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. چهل‌وششمین رئیس جمهور آمریکا با استناد به «قانون کمک خارجی» که جزو اختیارات و قدرت‌های اوست، قانون کنگره آمریکا مبنی بر ممنوعیت تولید، استفاده و انتقال مهمات خوشه‌ای با «نرخ خرابی/عمل‌نکردن» بیش از یک درصد را دور زد. تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای تخصیص این سلاح بحث‌برانگیز، تنها زمانی مجاز است که برای امنیت ملی آمریکا حیاتی باشد.
گرین با اشاره به این تصمیم گفت که «مردم و منافع امنیت ملی آمریکا، در اوکراین در خطر نیست.»
وی تصریح کرد: نقش آمریکا باید پایان دادن به جنگ و آغاز مذاکره صلح باشد نه اینکه در یک کشور خارجی دیگر، جنگی دیگر را تشدید کند آن هم به قیمت به خطر انداختن مردم آمریکا.
پنتاگون و کاخ سفید به طور رسمی تحویل بمب خوشه‌ای به اوکراین را تایید کردند. بمب خوشه‌ای روی هوا باز شده و تعداد زیادی مواد منفجره و بمب‌های کوچک‌تر به نام «ریزبمب» رها می‌کند و درصدی از این ریزبمب‌ها که روی زمین فرود می‌آیند، در نقش مین عمل کرده و سال‌ها و دهه‌ها بعد به کشتار گسترده غیرنظامیان منجر می‌شود.
از زمان اعلام این تصمیم، مسکو، شمار زیادی از گروه‌ها و نهادهای حقوق بشری و حتی متحدان واشنگتن این اقدام را مورد انتقاد شدید قرار داده‌اند.
بخش قابل توجهی از قانونگذاران دمکرات کنگره آمریکا با انتقاد از تصمیم بایدن، آن را «اشتباه وحشتناک» توصیف کردند.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید