گروه سیاسی؛ به گزارش ایسنا، در «سخن هفته» چهل و ششمین شماره نشریه خط حزب الله آمده است: شاه پهلوی، مأمور آمریکایی «درست است که انقلاب اسلامی ایران رژیم پهلوی را از بین برد، اما این مبارزه، فقط مبارزه با رژیم پهلوی نبود؛ مبارزه با حضور امریکا و با سلطه و نفوذ امریکاییها بود که […]
گروه سیاسی؛
به گزارش ایسنا، در «سخن هفته» چهل و ششمین شماره نشریه خط حزب الله آمده است:
شاه پهلوی، مأمور آمریکایی
«درست است که انقلاب اسلامی ایران رژیم پهلوی را از بین برد، اما این مبارزه، فقط مبارزه با رژیم پهلوی نبود؛ مبارزه با حضور امریکا و با سلطه و نفوذ امریکاییها بود که تا مغز استخوان این ملت نفوذ کرده بودند. 5 /5 /79»
انقلاب ضدّامریکایی
انقلاب اسلامیِ ملت ایران هرچند مبارزه با رژیم پهلوی را در بَطن خود داشت اما در واقع مبارزه با سُلطه و نفوذ بیگانگان و به خصوص آمریکایی ها بود. از این منظر، این انقلاب ضدّامریکایی بود: «وقتی در سال پنجاه و هفت مبارزه پیروز شد و انقلابِ پیروزمند به ثمر رسید، در حقیقت یک انقلاب ضدّامریکایی به ثمر رسیده بود. 11 /8 /73» اما چرا انقلاب اسلامی مبارزه با آمریکا را در دستور کار خود قرار داد؟ با نگاهی به سیر دخالت ها و زورگوییهای دولت مستکبر آمریکا در ایران میتوان به این سوال پاسخ داد.
حکومتِ کودتایی
ایرانِ قبل از انقلاب کشوری سلطهپذیر و تحت مدیریت مستکبرین بود: «سلطهگری یعنی سرنوشت یک ملت را در دست گرفتن. همچنانی که در دوران طاغوت، آمریکائیها و رژیم آمریکا بر کشور ما سلطه داشتند و ملت هم هیچکاره بود. 1 /1 /87» اساسا حکومت پهلوی توسط بیگانگان بر سر کار آمد: «در دوره حکومت پهلوی و مقداری قبل از آن اوّل انگلیسها، بعد هم آمریکاییها زمام امور را در دست داشتند…
ایرانِ قبل از انقلاب کشوری سلطهپذیر و تحت مدیریت مستکبرین بود: «سلطهگری یعنی سرنوشت یک ملت را در دست گرفتن. همچنانی که در دوران طاغوت، آمریکائیها و رژیم آمریکا بر کشور ما سلطه داشتند و ملت هم هیچکاره بود. 1 /1 /87» اساسا حکومت پهلوی توسط بیگانگان بر سر کار آمد: «در دورهی حکومت پهلوی و مقداری قبل از آن اوّل انگلیسها، بعد هم آمریکاییها زمام امور را در دست داشتند… حکومت پهلوی را سرِ کار آوردند؛ رضاخان را سرِ کار آوردند و بعد که به جهتی از او دلخور شدند، او را بردند، محمّدرضا را آوردند. 1 /1 /95» و پس از تحولات نهضت ملی شدن صنعت نفت و با نقشآفرینی مستقیم آمریکاییها «حکومتِ کودتایی پهلوی» ادامه یافت: «[آمریکائیها] کودتای 28 مرداد سال 32 را در اینجا راه انداختند… عنصر اصلی کودتا در تهران، یک فرد آمریکائی بود… بعد که کودتا را به ثمر رساندند و شاه را که فرار کرده بود، به اینجا برگرداندند، شدند همهکارهی کشور. 10 /8 /91» حکومت کودتایی روند اختناقِ داخلی و چپاول کشور توسط بیگانگان را شدت بخشید: «[آمریکاییها] محمّدرضای پهلوی را که از ایران فرار کرده بود، برگرداندند، به سلطنت نشاندند؛ و 25 سال از 32 تا 57 این ملّت، زیر یوغ حکومت تحمیلی و وابستهی پهلوی به انواع خفّتها، انواع فشارها، انواع سختیها مبتلا شد… مستشاران نظامیشان ارتش ما را تصرّف کردند، عوامل اقتصادیشان سیاستهای اقتصادی خود را پیش بردند… 25 سال اختناق، فشار بر ملّت ایران، ضایع کردن منابع انسانی این کشور، غارت منابع طبیعیِ این کشور، بدنام کردن ملّت ایران در میان ملّتهای مسلمان در منطقه، کارهایی بود که آمریکاییها در این مدّت کردند. 12 /8 /94» در واقع به معنی دقیقِ کلمه رأس حکومت پهلوی در اختیار آمریکاییها بود: «محمدرضا، واقعا مثل یک مأمور امریکا در ایران عمل میکرد. یک عامل امریکا در راس یک رژیم وابسته… آنها هر کاری میخواستند، میکردند. 14 /11 /73»
شیطان بزرگ: ابداعِ عجیب امام (ره)
«رژیم طاغوت مهمترین سنگر آمریکا و انگلیس در این کشور بوده است… انقلاب آمد، این سنگر را نابود کرد. 1 /1 /95» و اُبهت آمریکا توسط ملت شکسته شد: «ملت ما، اول ملتی بود که ثابت کرد امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. 10 /11 /69» و این به برکت جهتگیریِ ضداستکباری امام خمینی(ره) بود: «واژهی «شیطان بزرگ» برای آمریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود… امام تا روز آخر، نسبت به آمریکا همین احساس را داشت… در مقابل از اوّل انقلاب کسانی بودند که توجّه نمیکردند که آمریکا عقبهی تغذیهکنندهی رژیم طاغوتی است که بهوسیلهی ملّت ایران برافتاد… امام این عقبه را از روز اوّل دید، با آن مقابله کرد؛ لذا تا آخر، امام علیه آمریکا و دستگاه سیاسی و امنیّتی آمریکا موضع داشت. 14 /3 /94» با گذشت سالیانی از پیروزی انقلاب و علیرغم همهی توطئههای دشمن، ملت ایران توانست مسیر موفقیت را طی کند و اینچنین بود که «پیشرفت بدون اتکاء به آمریکا» دستاورد بزرگ ما شد: «ملت ایران اثبات کرده است که بدون آمریکا، بلکه با دشمنی آمریکا میتواند به پیشرفت دست پیدا کند. این درس بزرگی است. 14 /3 /91»
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا