امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 486863 |
تاریخ انتشار : 09 آبان 1401 - 15:34 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

در پی آتش‌سوزی بازار وکیل شیراز، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس براساس گزارش میدانی کارشناس میراث فرهنگی، گفت: بازار تاریخی وکیل آسیبی ندیده است و فقط بخش‌هایی از آن سیاه شده و دوده ‌گرفته که قابل پاکسازی است. شامگاه یکشنبه، هشتم آبان‌ماه براساس گزارش رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز، یکی از حجره‌های […]

در پی آتش‌سوزی بازار وکیل شیراز، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس براساس گزارش میدانی کارشناس میراث فرهنگی، گفت: بازار تاریخی وکیل آسیبی ندیده است و فقط بخش‌هایی از آن سیاه شده و دوده ‌گرفته که قابل پاکسازی است.

شامگاه یکشنبه، هشتم آبان‌ماه براساس گزارش رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز، یکی از حجره‌های بازار وکیل جنوبی دچار حریق شد. این آتش‌سوزی به دلیل جوشکاری در مجاورت پارچه‌فروشی و مواد اشتعال‌زا به وقوع پیوست که همان دیشب اطفا شد.
سید مؤید محسن نژاد ـ مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس ـ درباره آسیبی که بر اثر این آتش‌سوزی به بازار وکیل وارد شده است، پس از بررسی میدانی و گزارش کارشناس میراث فرهنگی به صلح خبر گفت: در آتش‌سوزی شب گذشته، یک دهنه مغازه در بازار وکیل که پارچه‌فروشی بود، به علت سهل‌ انگاری مالک در حین جوشکاری طعمه حریق شد که با رسیدن آتش‌نشان‌ها آتش مهار شد. هرچند به اموال پارچه‌فروشی زیان مالی وارد شده، اما خوشبختانه این حادثه تلفات جانی و یا مصدوم نداشته است.
او با بیان این‌که براساس بررسی و مشاهدات میدانی کارشناس میراث فرهنگی، هیچ آسیبی به بافت تاریخی بازار وکیل شیراز وارد نشده است، افزود: فقط در راسته اصلی بازار وکیل جنوبی حدود ۲۰ «عرقچین» (پوشش مدور، پوشش‌های کم‌خیز گنبدی که معمولا برای پوشش زیرین بقعه‌ها به کار می‌رود) سیاه شده و دوده گرفته که با پاکسازی برطرف می‌شود و جز این، خسارت دیگری وارد نشده است.
محسن‌نژاد همچنین گفت: آتش‌سوزی در داخل مغازه رخ داده، بنابراین بافت اصلی بازار تاریخی آسیبی ندیده است.

آتش‌سوزی شامگاه گذشته در یکی از حجره‌های بازار وکیل جنوبی
منبع عکس: اینترنت

بازار وکیل شیراز با قدمتی از دوران زندیه، یکی از جاذبه‌های گردشگری شیراز به شمار می‌آید که در تیرماه سال ۱۳۵۱ در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده است.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید