امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 93607 |
تاریخ انتشار : 22 تیر 1395 - 12:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:محققان لابراتوار هوش مصنوعی و علوم رایانه ای در MIT معتقدند روبات‌ها به زودی می‌توانند در بخش زایمان بیمارستان‌ها نقش‌هایی کلیدی به عهده بگیرند. براساس گزارش CNN، روبات‌ها درحال حاضر در بيمارستان ها براي انجام كارهاي ساده‌اي از قبيل توزيع دارو به كار گرفته شده‌اند، آما آيا اين ماشين‌ها مي‌توانند نيازهاي بيماران […]

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
محققان لابراتوار هوش مصنوعی و علوم رایانه ای در MIT معتقدند روبات‌ها به زودی می‌توانند در بخش زایمان بیمارستان‌ها نقش‌هایی کلیدی به عهده بگیرند.

براساس گزارش CNN، روبات‌ها درحال حاضر در بيمارستان ها براي انجام كارهاي ساده‌اي از قبيل توزيع دارو به كار گرفته شده‌اند، آما آيا اين ماشين‌ها مي‌توانند نيازهاي بيماران را  تشخيص داده و تصميم‌هاي برنامه‌ريزي‌شده‌اي اتخاذ كنند؟

محققان MIT طي دو سال گذشته درحال بررسي اين موضوع بوده‌اند كه آيا روبات‌ها مي‌توانند چيزي فراتر از يك دستيار ساده باشند؟ از اين رو آزمايش‌هايي ترتيب دادند تا دريابند آيا مي‌توان از روبات‌ها به عنوان پرستار منبع استفاده كرد؟ اين پرستارها در بخش زايمان مسئوليت واگذاري وظيفه نگهداري از بيماران را به ديگر پرستاران به عهده دارند.

به گفته محققان اين شغل بسيار پيچيده و سنگين است و نيازمند تصميم‌گيري‌هايي تاثيرگذار در كوتاه‌مدت و در محيطي غيرقابل پيش‌بيني است. براي انجام اين آزمايش محققان يك روبات Nao را به شكلي آموزش دادند تا بتواند چگونگي تصميم‌گيري برنامه‌ريزي‌شده را از پرستاران بياموزد و دليل اين تصميم‌گيري‌ها را درك كند.

اين روبات با مسئوليت‌هايي پيچيده از قبيل واگذاركردن يك بيمار به پرستاري خاص،‌تغيير برنامه‌ها و ديگر مسئوليت‌ها درگير شد و در عين حال تعيين آمار حضور پرستاران در بخش نيز به او سپرده شد.

در نهايت محققان از اين روبات در يك مركز پزشكي در بوستون استفاده كرده و از او خواستند تا توصيه‌هايي به پزشكان و پرستاران بخش زايمان اين بيمارستان كند. در بخش زايمان اين مركز يك پرستار منبع مسئوليت 10 پرستار، 20 بيمار و 20 اتاق را به صورت همزمان به عهده دارد. Nao در اين آزمايش توانست در 90 درصد از موارد توصيه‌هايي قابل اجرا براي پزشكان و پرستاران داشته‌باشد.

به گفته محققان اين فناوري مي‌تواند دو كاربري مهم داشته باشد، آموزش پرستاران و تصميم‌گيري‌هاي تاثيرگذارتر در بخش زايمان بيمارستان‌هاي مختلف.

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
Recommended article from FiveFilters.org: Most Labour MPs in the UK Are Revolting.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید