سخنگوی رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین از حضور ناوهای تماما ایرانی در رزمایش مرکب خبر داد و گفت: در مجموع تعداد ۱۱ عنوان از تجهیزات ایرانی در این رزمایش شرکت داده شد. به گزارش صلح خبر، امیر تاج الدینی در خصوص اهداف برگزاری این رزمایش مشترک به برنامه “رویداد” گفت: مهم ترین هدف اجرای این […]
سخنگوی رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین از حضور ناوهای تماما ایرانی در رزمایش مرکب خبر داد و گفت: در مجموع تعداد ۱۱ عنوان از تجهیزات ایرانی در این رزمایش شرکت داده شد.
به گزارش صلح خبر، امیر تاج الدینی در خصوص اهداف برگزاری این رزمایش مشترک به برنامه “رویداد” گفت: مهم ترین هدف اجرای این رزمایش در شعار آن نهفته بود.
وی با اشاره به شعار “باهم برای صلح و امنیت” اظهار کرد: مهم ترین هدف ارتقای سطح ثبات و امنیت در شمال اقیانوس هند و افزایش سطح همکاری ها در مقابله با پدیده شوم دزدی و تروریسم دریایی است.
تاج الدینی ادامه داد: با مشارکت سه نیروی دریایی ایران، -سپاه و ارتش- روسیه و چین و با در نظر گیری تمرینات پیش بینی شده، این امر محقق شد.
وی با بیان اینکه رزمایش فوق به اهداف از پیش تعیین شده دست یافته است، خاطرنشان کرد: سومین سال رزمایش مرکب را پشت سر گذاشتیم که منجر به ارتقای صلح و ثبات در شمال اقیانوس هند خواهد شد.
تاج الدینی همچنین از تاکیدات رسانه ای نسبت به ائتلاف سه کشور ایران، روسیه و چین خبر داد و افزود: سه کشور در حوزه دریا تاثیر گذار هستند و مهم ترین موضوع، صلح و ثبات و ارتقای سطح همکاری ها در شمال اقیانوس هند است که کشورهای بسیاری با توجه به امنیت این منطقه منافعی در آن دارند. ما درپی الگویی برای نشان دادنِ الزامِ همکاریِ نیروهای دریایی کشورها هستیم؛ خاصه با رعایت احترام متقابل و این موضوع با جدیت از سوی ایران دنبال می شود.
وی گفت: نیروی دریایی تجهیزات محور است و بر لبه تکنولوژی حرکت می کند و برای حضور در مجامع بین المللی حتما باید از توانمندی بالایی برخوردار باشد. در این راستا کشورهای غربی تلاش کردند نیروی دریایی ایران را منزوی کنند تا تجهیزاتی به روز در اختیار نگیرد ولی این تجهیزات با تلاش داخلی به دست آمد.
تاج الدینی همچنین از حضور ناوهای تماما ایرانیِ شرکت کننده در رزمایش مرکب خبر داد و گفت: در مجموع تعداد ۱۱ عنوان از تجهیزات ایرانی در این رزمایش شرکت داده شد.
انتهای پیام