امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 76698 |
تاریخ انتشار : 17 فروردین 1395 - 10:49 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه صلح خبر -گروه اقتصاد: نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی از رفع تصرف 9 هزار میلیارد تومان اراضی در تهران در سال 94 خبر داد. حسین معصوم با حضور در کافه‌خبر، در بخشی از گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این […]

به گزارش پایگاه صلح خبر -گروه اقتصاد: نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی از رفع تصرف 9 هزار میلیارد تومان اراضی در تهران در سال 94 خبر داد.

حسین معصوم با حضور در کافه‌خبر، در بخشی از گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که چرا امروز زمین‌خواری تبدیل به اپیدمی در کشور شده است؟ اظهار داشت: «بسیاری از زمان‌ها یک بیماری در جامعه وجود دارد، اما از آن خبری نمی‌شود؛ جامعه نیز روی آن حساسیت خاصی ندارد.»

وی افزود: «من فکر می‌کنم امروز که زمین‌خواری خود را نشان داده، به این دلیل بوده که موضوع مطرح شده است و کسانی که دوستداران محیط‌زیست هستند، علاقمندند که از منابع ملی حفظ و حراست شود؛ هم برای عدالت نسلی و هم برای عدالت فرانسلی.»

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی تصریح کرد: «ما همیشه دو مقوله را باید مورد توجه قرار دهیم؛ هم شرایط امروز مهم است و هم آیندگان. من فکر می‌کنم ما در بحث عدالت فرانسلی یک مقدار غفلت کردیم و به همین دلیل امروز موضوع زمین‌خواری بروز کرده و نشان می‌دهد که عمق قضیه زیاد بوده و سطحی نیست.»

معصوم عنوان کرد: «این به همه کسانی که در کارهای مختلف حضور دارند؛ برمی‌گردد و همه در این آشفتگی دخیل هستند.»

وی متذکر شد: «به طور طبیعی وقتی یک بیماری به‌خوبی مطرح می‌شود، می‌توان امید داشت که به دنبال درمان خوب هم برویم و کارشناسان حوزه تدبیرهای لازم را انجام دهند.»

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی ادامه داد: «البته طی سال‌های گذشته در زمانی که شوراهای حفظ حقوق بیت‌المال تشکیل شد، این موضوعات مورد رصد قرار می‌گرفت. خود شوراها یک ساختار خوب و منسجمی است و ما زیاد نیاز نداریم که کار را از صفر شروع کنیم.»

معصوم تاکید کرد: «در حال حاضر ساختار مهیاست و تلاش‌های خوبی هم می‌شود، اما لازم است همه در کنار هم باشیم. این در کنار هم بودن در مسایل محیط‌زیستی و حقوق عمومی بسیار مهم است.»

وی گفت: «من در همین شوراها مصوبات و تصمیماتی می‌بینم که اگر نبودند، شاید هیچ‌گاه متولی‌ای برای ساماندهی موضوع وجود نداشت.»

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی عنوان کرد: «آخرین آماری که از استان تهران دارم، این است که در سال 94 حدود 9 هزار میلیارد تومان اراضی رفع تصرف شده؛ اراضی‌ای که در حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی بوده است.

معصوم در پاسخ به این پرسش که چه آماری از کل کشور وجود دارد؟ گفت: «شاید این‌گونه نشود آماری ارائه کرد، چون این آمار را از دادسرای مبارزه با زمین‌خواری گرفته‌ام.»

وی متذکر شد: «بالاخره در بحث آمار اصولا نقص داریم، اما آنچه که اتفاق افتاده و به نتیجه رسیده، 9 هزار میلیارد تومان در یک استان است. این عمق موضوع را برای ما نشان می‌دهد.»

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی اظهار داشت: «ما در رابطه با کل کشور باید از دادستانی کل کشور آمار را بگیریم. آن‌طور که در جریان هستم، درصدد هستند اقدامات انجام شده در سال 94 را جمع‌بندی کنند و ارائه دهند. به طور قطع اعداد و ارقام چند برابر رقمی خواهد بود که من برای استان تهران عنوان کردم.»

معصوم با بیان این‌که ما متجاوز از یک دهه است که این کار را مدیریت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: «یک عامل رشد زمین‌خواری این است که اهتمام جدی برای این موضوعات کاهش پیدا کرده و حساسیت‌ها از بین رفته بود.»

وی تاکید کرد: «من خودم در حال حاضر خلاء قانونی را به عنوان یک موضوع عمده در بحث زمین‌خواری نمی‌بینم، چون اگر خلاء قانونی وجود داشت، توفیقات امروز را هم نباید می‌داشتیم.»

 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید