امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 496478 |
تاریخ انتشار : 08 اسفند 1401 - 11:08 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

جنبش انصارالله یمن بار دیگر گفت، انگلیس و آمریکا به مانع تراشی در حل پرونده انسانی می‌پردازند درحالیکه برای ائتلاف عربی شرط گذاشته این پرونده را در اولویت قرار دهد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، علی القحوم، عضو دفتر سیاسی انصارالله در توییتی نوشت، ممانعت آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها در پرونده بشردوستانه […]

جنبش انصارالله یمن بار دیگر گفت، انگلیس و آمریکا به مانع تراشی در حل پرونده انسانی می‌پردازند درحالیکه برای ائتلاف عربی شرط گذاشته این پرونده را در اولویت قرار دهد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، علی القحوم، عضو دفتر سیاسی انصارالله در توییتی نوشت، ممانعت آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها در پرونده بشردوستانه موید تمایلات استعماری آنهاست.
وی در ادامه نوشت، هشدارهای رهبر انقلاب (اشاره به رهبر انصارالله) روشن است و آنها باید پیام را درک کنند، راه برقراری صلح در اجرای پرونده‌های بشردوستانه و اخراج نیروهای خارجی است.
القحوم نوشت: (اجرای این پرونده‌ها و اخراج نیروهای خارجی) یک حق حاکمیتی است، در خصوص آن هیچ‌گونه چشم پوشی و چانه زنی وجود ندارد، فرصت مناسب است و صبر ما طولانی نخواهد بود.
همچنین محمد الغماری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن در صنعا گفت: هشدار رهبر انقلاب به ائتلاف عربی تسریع در پاسخگویی به مطالبات ملت یمن و خروج نیروهای خارجی از کشور را قطعی می‌کند.
وی افزود، نیروهای مسلح بیشتر از هر زمان دیگر برای اجرای گزینه مناسب این مرحله آمادگی دارند.
شورای عالی سیاسی یمن هم اعلام کرد، هشدارهای عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن و رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر وی برای تمام کسانی که خواهان برقراری صلح در یمن و منطقه هستند، روشن است و نباید سهل انگاری و تاخیر در فهم پیام‌ها ادامه داشته باشد.
این شورا در جلسه خود به ریاست مهدی المشاط پایبندی به اولویت پرونده انسانی را اعلام کرد و آن را حق انسانی و قانونی ملت یمن دانست.
در این جلسه رایزنی‌ها در مورد موضوعات مختلف با هیئت‌هایی که به صنعا آمدند از جمله، مقاومت در برابر موانع و بررسی سناریوهای انصارالله برای حفاظت از حاکمیت یمن و گرفتن حق ملت یمن مورد بحث قرار گرفت.
شورای عالی سیاسی یمن بار دیگر بر اتحاد یمن، مخالفت با حضور نیروهای خارجی از جمله انگلیسی، آمریکایی، عربستانی و اماراتی در خاک یمن تاکید کرد و افزود، ملت یمن حق دارند با این نیروها به عنوان متجاوز و اشغالگر برخورد کنند و از همه گزینه‌ها برای دستیابی به آزادی و استقلال کامل استفاده کنند.
این شورا کشورهای عضو ائتلاف عربی را مسؤول غارت منابع ملی و محرومیت ملت یمن از این منابع در طول این هشت سال جنگ، قطع حقوق کارمندان دولت و توقف خدمات رسانی دانست و تلاش‌های آمریکا را در مانع تراشی در برابر دستیابی به تفاهم در مورد پرداخت حقوق کارمندان دولت از منابع ملی محکوم کرد.
شورای عالی سیاسی یمن از سازمان ملل خواست، به محاصره این کشور مشروعیت نبخشد و ممانعت از ورود کشتی‌ها به بندر حدیده را محکوم کرد و سازمان ملل را مسؤول این امر دانست.
این شورا همچنین از سازمان ملل و تیم‌های آن خواست در ممانعت از ورود کشتی‌ها همکاری نداشته باشد.
روز جمعه عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، عربستان را که هدایت ائتلاف عربی را برعهده دارد به سهل انگاری در مذاکرات جاری با میانجیگری عمان متهم کرد، نسبت به آن هشدار داد و خواستار تسریع در حل پرونده انسانی شد که شامل پرداخت حقوق کارمندان دولت از درآمدهای نفت و گاز یمن، رفع محدودیت‌های ائتلاف عربی بر بنادر و فرودگاه‌های تحت مدیریت این جنبش می‌شود.
عمان میان انصارالله و عربستان میانجیگری می‌کند تا آتش بس شش ماهه سازمان ملل را که ماه اکتبر ۲۰۲۲ متوقف شد تمدید کند و راه را برای حل سیاسی درگیری یمن هموار کند که طبق اعلام سازمان ملل بدترین بحران انسانی در جهان است.
از زمانی که هانس گروندبرگ، نماینده ویژه سازمان ملل در یمن اعلام کرد، دولت مستعفی یمن و انصارالله برای تمدید و گسترش آتش بس شش ماهه سازمان ملل به توافق نرسیدند، نوعی آرامش شکننده در یمن حاکم است.
انصارالله تمدید و گسترش آتش بس شش ماهه سازمان ملل را به پرداخت حقوق کارمندان دولت از درآمدهای نفت و گاز تولید شده در استان‌های تحت کنترل دولت مستعفی یمن مشروط کرده است.
انصارالله از سپتامبر ۲۰۱۴ بر اکثر استان‌های مرکزی و شمالی یمن از جمله صنعا کنترل پیدا کرده است و ائتلاف عربی تحت رهبری عربستان از مارس ۲۰۱۶ برای حمایت از ارتش دولت مستعفی جهت پس گیری مناطق تحت کنترل انصارالله دست به عملیات نظامی می‌زند.
جنگ یمن تا اواخر ۲۰۲۱ منجر به کشته شدن ۳۷۷ هزار تن شد و اقتصاد این کشور نیز ۱۲۶ میلیارد دلار خسارت دیده است و ۸۰ درصد مردم آن هم نیازمند کمک‌های انسانی هستند. 
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید