«عباس کلانتری» رییس دانشگاه یزد در این نشست گفت: ما به عنوان دانشگاه مادر استان برای دانشگاه علمی کاربردی ارزش قائلیم و آماده هرگونه همکاری با این دانشگاه هستیم.
وی با اشاره به برگزاری دوره مهارتآموزی در خوابگاههای دانشگاه یزد، گفت: این دوره با همکاری سازمان فنی و حرفهای برگزار میشود تا دانشجویان در کنار تحصیل، مهارت بیاموزند.
کلانتری تصریح کرد: ماهیت دانشگاه علمی کاربردی به این گونه است که دانشجو از ابتدا در بحث مهارتآموزی وارد میشود لذا لازم است در کنار کاربردی بودن، برای حفظ جنبه علمی آن با دانشگاههای دولتی ارتباط برقرار کند.
وی پیشنهاد کرد: ما باید دانشجویان دکترای رشتههای مختلف دانشگاه یزد را به عنوان مدرس به مراکز علمی کاربردی هدایت کنیم تا تجربه کسب کنند.
کلانتری خاطرنشان کرد: در حوزههای کارگاهی و آزمایشگاهی نیز دانشگاه یزد از تعامل با دانشگاه علمی کاربردی استقبال میکند.
«عباسعلی جعفری» رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز در این نشست با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی، با رسالتی که دارد متولی آموزشهای مهارتی است، گفت: یکی از ویژگیهای این دانشگاه، در جوار صنعت بودن آن است و اخیراً مراکز کاریابی را به منظور زمینهسازی هدایت شغلی دانشجویان و دانشآموختگان، دفاتر هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در سطح مراکز آموزش علمی کاربردی ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر این که نباید دانشآموختگان را به حال خود رها کرد، گفت: با راهاندازی مراکز علمی کاربردی در صنایع مختلف با هدف تربیت نیروی متخصص، با برگزاری دورههای کوتاه مدت سعی داریم کمک کنیم تا دانشآموختگان بدون دانش و مهارت در صنعت رها نشوند.
وی افزود: ما قصد داریم با امضای این تفاهمنامه از نخبگان دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به عنوان مدرس دروس نظری در مراکز علمی کاربردی بهره ببریم.
جعفری خاطرنشان کرد: انعقاد این تفاهمنامه به احصاء نیازهای آموزشی مهارتی در چارچوب سند آمایش عالی استان کمک خواهد کرد.
وی از دیگر مفاد این تفاهمنامه همکاری را بهرهمندی پرسنل دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد از امکانات رفاهی و فضاهای ورزشی دانشگاه یزد در چارچوب ضوابط و مقررات این دانشگاه عنوان کرد.
به گزارش صلح خبر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری به امضای رییس دانشگاه یزد و رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد رسید.
انتهای پیام