صلح خبر/مرکزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: شاخصه مهم ابوذر اهل تفکر بودن او بود، بزرگترین و مهمترین عبادت اباذر تفکر بود و رسانه اباذری امروز باید اهل فکر و راستگو باشد. سینا دلشادی، روز دوشنبه ۱۰ بهمن در اختتامیه دومین جشنواره ابوذر استان مرکزی اظهار کرد: یقینا یک اتاق فکر پشت […]
صلح خبر/مرکزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: شاخصه مهم ابوذر اهل تفکر بودن او بود، بزرگترین و مهمترین عبادت اباذر تفکر بود و رسانه اباذری امروز باید اهل فکر و راستگو باشد.
سینا دلشادی، روز دوشنبه ۱۰ بهمن در اختتامیه دومین جشنواره ابوذر استان مرکزی اظهار کرد: یقینا یک اتاق فکر پشت انتخاب نام ابوذر برای این جشنواره بوده است چراکه وقتی از ابوذر صحبت میکنیم قطعا باید از حق و حقیقت و راستگویی و مطالبه گری و حقیقت جویی بر اساس حق سخن بگوییم.
وی افزود: امروز یک جنگ تمام عیار میان دو جبهه حق و باطل به وضوح دیده می شود، یک صف بندی عیان و اشکار میان حق و باطل در گرفته و کار آنجایی سخت می شود که باطل معمولا با لباس باطل به مقابله با حق نمی آید بلکه معمولا لباسی از حق برای خود طراحی کرده و به جنگ حق می آید، اینجاست که بصیرت معنا پیدا می کند تا ما در این رویارویی حق و باطل بتوانیم حق را به درستی بشناسیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، این جنگ تمام عیار را همان جنگ نرم عنوان کرد و گفت: در مقوله جنگ نرم رسانه آنقدر اهمیت دارد که برخی از کارشناسان و نظریه پردازان جنگ نرم را تعبیر به جنگ رسانه ای می کنند که شاید تنها جنگی است که در زمان صلح نیز با تمام توان در حال اتفاق افتادن است و سپاه دشمن تمام امکانات و الزامات و نرم افزارها و جنگ افزارها و ادوات را به میدان آورده است.
دلشادی بیان کرد: رسانه مهمترین ابزار ارتباطات است و ارتباطات یک مقوله دوسویه است اما آیا آنچه امروز در دنیای ارتباطات در حال رخ دادن است و آنچه به اسم گردش آزاد اطلاعات مطرح میکنند و به خورد دنیا می دهند و در فضای مجازی در حال رقم خوردن است ارتباطات است یا القائات؟ اگر ارتباطات است که باید دوسویه باشد که اینچنین نیست، در واقع آنچه هم اکنون در دنیای ارتباطات در حال رخ دادن است، ارتباطات نیست، بلکه به نظر میرسد نظام سلطه در دنیا به نام ارتباطات و با ابزار رسانه به دنبال القای جریان فکری و فرهنگی خود است.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین کارکردهای رسانه ها روشنگری و دادن قدرت تشخیص به مخاطب است، رسانه در جمهوری اسلامی ایران باید مبدا و کانون روشنگری و دشمن شناسی و زمان شناسی باشد و قدرت تشخیص مردم را ارتقا داده و ارزش ها و مفاهیم انقلاب اسلامی را به جامعه منتقل کند تا جای حق و باطل و دوست و دشمن عوض نشود، رسانه امروز باید کانون جهاد تبیین و کانون روشنگری و حق طلبی باشد.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه رسانه ها خط مقدم بحث روشنگری و جهاد تبیین هستند، افزود: اگر امکاناتی که امروز به برکت جمهوری اسلامی ایران در اختیار ما قرار گرفته در جهت منافع دشمنان قسم خورده انقلاب بکارگیری شود، ظلم بزرگی است، لذا از تمام رسانه ها تقاضا داریم یک بازنگری در وظایف خود داشته باشند.
دلشادی اضافه کرد: امروز در کشور به رسانههای تخصصی انقلابی نیاز داریم، به رسانه تخصصی قرآنی، دفاع مقدس و سبک ایرانی اسلامی نیاز داریم و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده راه اندازی جریان اصیل انقلاب اسلامی به کمک رسانهها است.
وی با اشاره به اینکه شاخصه مهم ابوذر اهل تفکر بودن او بود، بزرگترین و مهمترین عبادت اباذر تفکر بود و رسانه اباذری امروز باید اهل فکر و راستگو باشد بیان کرد: اباذر از ارکان اربعه اسلام بود و پیامبر اسلام(ص) ایشان را از اهل بیت شمردند. اباذر بین قشر مستضعف بسیار محبوب بود و مخالف ۱۰۰ درصد اشرافی گری بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در نهج البلاعه خطبه ای وجود دارد که حضرت علی(ع) درخصوص اباذر در این خطبه سخن گفته است.
دلشادی با تاکید بر اینکه بی بصیرتی مسیر تاریخ اسلام را تغییر داد گفت: امروز وظیفه همه ما و رسانه هایی که در جمهوری اسلامی فعالیت دارند این است که حق را بشناسند و به جامعه معرفی کنند، رسانه می بایست صدای بصیرت در جامعه باشد، رسانه اباذری باید صدای روشنگری و حق طلبی و بصیرت در جامعه باشد.
وی ادامه داد: راستگویی، حق گویی و حق طلبی، ولایتمداری و وفاداری و اهل تفکر و علم و عقلانیت بودن، ظلم ستیزی و مقابله با اشرافی گری و اسراف، روشنگری و مطالبه گری بر مبنای حق و حقیقت، شجاعت و خداترسی و خداباوری و… از جمله ویژگی های اباذر بوده که باید مورد توجه رسانه ها قرار گیرد.
انتهای پیام