امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 498399 |
تاریخ انتشار : 22 اسفند 1401 - 14:52 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

انگلیس در حالی در سال گذشته میلادی به میزان چشمگیری صادرات قطعات و فن‌آوری مربوط به زیردریایی‌ها به تایوان را افزایش داد که این رویداد می‌تواند بر روابط روابط انگلیس با چین تاثیر بگذارد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس اعلام دولت انگلیس درباره صدور مجوزهای صادرات، ارزش مجوزهای دولت […]

انگلیس در حالی در سال گذشته میلادی به میزان چشمگیری صادرات قطعات و فن‌آوری مربوط به زیردریایی‌ها به تایوان را افزایش داد که این رویداد می‌تواند بر روابط روابط انگلیس با چین تاثیر بگذارد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس اعلام دولت انگلیس درباره صدور مجوزهای صادرات، ارزش مجوزهای دولت انگلیس برای شرکت‌ها به منظور صادر کردن فن‌آوری و قطعات مربوط به زیردریایی‌ها به تایوان با رسیدن به مبلغ ۱۶۷ میلیون پوند برای ۹ ماه نخست سال گذشته میلادی، یک رکورد را ثبت کرده است.
به نوشته رویترز، این رقم بیش از مجموع ارقام ثبت شده در شش سال قبل از آن است.
هر چند این داده‌ها به صورت علنی قابل دسترسی هستند، اما تا پیش از این، این ارقام درباره تایوان گزارش نشده بودند.
پکن در راستای سیاست “چین واحد”، تایوان را بخشی از خود می‌داند و به شدت با مداخله خارجی در این جزیره مخالفت کرده و چنین مداخله‌ای را حمایت از تمایل برای به رسمیت شناختن تایوان به عنوان یک “کشور مستقل” می‌داند.
وزارت امور خارجه چین در واکنش به ارائه این آمارها توسط رویترز در بیانیه‌ای گفت: “اگر این آمار درست باشد، نقض جدی اصل چین واحد محسوب شده و حاکمیت و منافع امنیتی چین را همراه با صلح و ثبات در تنگه تایوان تضعیف می‌کند.”
در این بیانیه مکتوب این وزارتخانه چین آمده است: “چین به شدت نگران این موضوع است و قاطعانه با آن مخالفت می‌کند.”
انگلیس، تایوان را به رسمیت نشناخته و روابط دیپلماتیک رسمی با این جزیره خودگردان ندارد، اما روابط اقتصادی و تجاری با این جزیره را حفظ کرده در حالی که یک سفارتخانه غیررسمی در تایپه دارد.
سخنگوی دولت انگلیس نیز در بیانیه‌ای گفت: “انگلیس سابقه طولانی در اعطای مجوز برای صادرات کالاهای کنترل‌شده به تایوان، آن هم به صورت مورد به مورد دارد و این درخواست‌ها را با قوانین مخصوص تنظیم صادرات تسلیحات و محصولات دومنظوره تطبیق می‌دهد.”
دو مقام دولتی که نام خود را فاش نکردند گفتند، این روند افزایش صدور مجوز نشان‌دهنده افزایش تقاضای تایوان است.
به نوشته رویترز، دو قانونگذار انگلیسی مطلع از روند صادرات و دو مقام سابق این کشور گفتند، این مجوزها بازتاب‌دهنده افزایش تمایل انگلیس به حمایت از تایوان است. یکی از این قانونگذاران که نامش را فاش نکرد تصریح کرد، صدور این مجوزهای صادرات به مثابه چراغ سبز دادن به تجهیز بهتر تایوان است.
این داده‌ها به سازمان کنترل صادرات انگلیس که مسئول صدور این مجوزها و زیر مجموعه وزارت تجارت بین‌الملل این کشور است، تعلق داشته‌اند. آنها نشان می‌دهند دولت انگلیس در ۹ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۵ مجوز صادرات به تایوان را تحت دسته‌بندی “قطعات زیردریایی‌ها” و “فن‌آوری زیردریایی‌ها”‌ صادر کرده است.
این داده‌ها مشخص نمی‌کنند که کدام شرکت‌ها این مجوز را دریافت کرده‌اند یا اینکه دقیقا این مجوزها مربوط به چه تجهیزاتی هستند.
بر اساس فهرست اقلام نظامی استراتژیک انگلیس که نیاز به مجوز صادرات دارند، یکی از این مجوزها تحت عنوان ML۹، “کشتی‌های جنگی، تجهیزات ویژه دریایی، لوازم جانبی، قطعات و سایر شناورهای سطحی” را پوشش می‌دهد. یکی دیگر از این مجوزها تحت عنوان ML۲۲، شامل فن‌آوری‌های لازم برای توسعه، تولید، بهره‌برداری، نصب، نگهداری، تعمیر، کالاها یا نرم‌افزار است.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید