گروه علم و فناوری صلح خبر؛ به نقل از گیزمودو، محققان آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم رایانه موسسه فناوری ماساچوست(MIT) راهحلی را برای این مشکل شناسایی کردهاند که شامل شیوهای جدید برای مدیریت شبکهها به منظور همکاری بهتر روترها با هم است. الگوریتم جدید این دانشمندان، سیگنال روتر را به گونهای پردازش میکند که چندین […]
گروه علم و فناوری صلح خبر؛
به نقل از گیزمودو، محققان آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم رایانه موسسه فناوری ماساچوست(MIT) راهحلی را برای این مشکل شناسایی کردهاند که شامل شیوهای جدید برای مدیریت شبکهها به منظور همکاری بهتر روترها با هم است.
الگوریتم جدید این دانشمندان، سیگنال روتر را به گونهای پردازش میکند که چندین روتر بتوانند اطلاعات را بدون ایجاد تداخل به یک طیف بیسیم ارسال کنند.
این سیستم “MegaMIMO 2.0” نام دارد و با برخورداری از قابلیت ورودیها و خروجی متعدد میتواند چندین نقطه دسترسی را بطور همزمان هماهنگ کند.
محققان در آزمایشات خود دریافتند که سرعت انتقال داده تا 3.3 برابر سریعتر از حد معمول بود.
آنها مدعی هستند که اگر این آزمایشات با روترهای اضافهتر انجام میشد، سرعت انتقال داده تا 10 برابر افزایش مییافت.
محققان با استفاده از لپتاپهایی که روی رباتهای “رومبا” قرار داده بودند، توانستند پیشرفت خود را در آزمایشگاه نمایش دهند. این رباتها جایگزین مردمی بودند که در اجتماعات بزرگ در محیط حرکت میکنند.
البته این سیستم هنوز قابل استفاده در یک استادیوم یا رویداد بزرگ نیست. محققان به تازگی شرکت دانشبنیانی به نام MegaMIMO را ایجاد کردهاند و در حال گفتگو با چند شرکت برای تجاری ساختن فناوریشان هستند.
2323
Let’s block ads! (Why?)
RSS