امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 69621 |
تاریخ انتشار : 03 تیر 1394 - 16:17 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

افزایش اعتیاد زنان   آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد آنان شده است. یک روانپزشک معتقد است: آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد […]

افزایش اعتیاد زنان

 

اخبار,اخبار اجتماعی,مواد مخدر

آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد آنان شده است.

یک روانپزشک معتقد است: آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد آنان شده است.

به گزارش شفا آنلاین، پریناز فاتح پور افزود: زنان به دو علت در باتلاق اعتیاد سقوط می‌کنند یکی به خاطر اثبات وفاداری و علاقه به مرد مورد نظرشان که ناشی از فریب خوردن و اجبار است و یا با این باور دروغ که موادمخدر صنعتی و روانگردان اعتیاد ندارد به دام اعتیاد گرفتار می‌شوند. در این میان هم بعضی از مردان برای سوءاستفاده در توزیع و فروش مواد مخدر آنها را به تار عنکبوتی خود می کشند.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر کنجکاوی و خودبزرگ نمایی برای عقب نماندن از غافله دوستان از علل دیگر بروز اعتیاد در زنان است. متاسفانه مراکز ترک اعتیاد ویژه زنان  بسیار محدود است و نمی‌توان اقدامات درمانی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را برای آنان انجام داد.

این روانپزشک ادامه داد: با توجه به دستگاه عصبی و فیزیکی زنان، مواد مخدر صناعی و روانگردان‌ها  تا شش برابر مردان بر روی آنان اثر منفی دارد و در مدت کوتاه زنان را دچار پیری زودرس، یائسگی و مرگ ناخواسته می‌کند.

فاتح‌پور تصریح کرد: بسیاری از زنان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از عواقب اعتیاد به مصرف مواد روی می‌آورند، آنان در بار اول مصرف، احساس شادی و خوشایند کاذبی را می‌کنند و این باعث می‌شود که در روزهای دیگر مقدار بیشتری از مواد را مصرف کنند.

وی با اشاره به اینکه زنان هنوز به دلیل قبح اجتماعی، اعتیادشان را مخفی می‌کنند و حتی خیلی از آنها که آمفتامین مصرف می‌کنند نمی‌دانند معتادند، گفت: زیرا آنها به صورت فردی مصرف می‌کنند و به اندازه مردان معتاد آگاهی ندارند.

فاتح پور تصریح کرد: اطلاع‌رسانی، آموزش و مهارت نه گفتن از سوی زنان و دختران، ایجاد مراکز درمان اعتیاد قدم‌های موثر در رهایی این قشر از جامعه به اعتیاد است.

وی با بیان اینکه سالانه میلیاردها تومان بودجه در پیشگیری و مقابله با اعتیاد هزینه می‌شود، گفت: اما علت کمرنگ بودن موفقیت در مبارزه با مواد مخدر، ضعف مشارکت عمومی و اجتماعی در پیشگیری و درمان است.

این روانپزشک خاطرنشان کرد: مافیای مواد مخدر تمام قدرت و امکانات خود را برای نابودی جوانان بویژه زنان متمرکز کرده و مقابله با آنها نیازمند عزم ملی و جهاد اجتماعی است. لذا برای توفیق کامل در راه مبارزه با مواد مخدر باید مردم کنار دولت قرار گیرند.
اخبار اجتماعی  – بیتوته

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید