به گزارش صلح خبر، در این مراسم حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، پولادگر معاونت ورزش حرفهای و قهرمانی وزیر ورزش، مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک، آرش فرهادیان مدیر کل دفتر امور مشترک فدراسیونها، علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران و جمعی از دختران و پسران ورزش دوست حضور داشتند.
این مراسم با رژه تیمهای ورزشی استانهای مختلف کشور آغاز شد.
در این دوره از مسابقات ورزشکاران در ۲۸ رشته در دو بخش دختران و پسران به میزبانی استانهای تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، یزد، مازندران، زنجان و همدان و با شرکت ۴۷۸۱ دختر و ۶۵۱۵ پسر در طرح استعدایابی حضور دارند.
در استان تهران رشتههای “تیراندازی، تیراندازی با کمان، شیرجه، واترپلو، اسکیت، وزنهبرداری، گلف، کشتی آزاد و فرنگی و قایقرانی”، در استان آذربایجان شرقی رشتههای “سهگانه و دوچرخهسواری”، در استان اصفهان رشتههای “بسکتبال، بوکس، هندبال، تنیس روی میز و جودوی بانوان”، در استان زنجان رشته “سنگنوردی”، در استان مازندران رشتههای “ژیمناستیک، والیبال و بدمینتون”، در استان یزد رشتههای “شمشیربازی و هاکی” و در استان همدان رشته “ورزش پهلوانی و زورخانهای” برگزار میشود.
حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در این مراسم با اشاره به این که سومین المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت، افزود: از همه مسئولان و رییسان هیأتهای استانی برای برگزاری این المپیاد تشکر میکنم، آمار نشان میدهد که در سومین دوره المپیاد شاهد استقبال خوبی از سوی دختران و پسران نوجوان هستیم، پسران در ۲۸ رشته و دختران در ۱۹ رشته حضور دارند که از معاونت امور بانوان این قول را گرفتهام که در دوره بعدی، دختران نیز همانند پسران در همه رشتهها شرکت کنند.
او یکی از مهمترین اهداف برگزاری این المپیاد را شناسایی نخبهها و اعزام آنان به رویدادهای بینالمللی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این مسابقات در سطح ملی و داخلی آغاز میشود که امیدواریم استعدادهای خوبی را برای حضور در میادین بینالمللی پیدا کنیم. دوومیدانی یک رشته مادر است که شاهد هستیم بیش از ۴۲۰ مدال در طول سال در آن توزیع میشود. در این المپیاد که با همکاری وزارت ورزش و آموزش و پرورش برگزار میشود، سعی داریم به آنچه که هدفگذاری کردهایم در پایان المپیاد برسیم و بتوانیم برای ورزش کشور گام موثری برداریم.
همچنین پولادگر، معاون وزیر ورزش در این مراسم گفت: برگزاری سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور در جهت توسعه ورزش قهرمانی و براساس اصل عدالت محوری و در راستای ایجاد بستر مناسب برای ورزشکارانی است که امکان شرکت در لیگهای معتبر را ندارند.
وی افزود: مهمترین هدف ما شناسایی استعدادها و نخبهیابی و کمک به رشد آنان است. احیای مراکز توسعه ورزش قهرمانی در همه استانها ، ارائه خدمات رایگان به نخبگان و اجرای تفاهمنامه همکاری بین وزارت ورزش و وزارت آموزش و پرورش و تشکیل شناسنامه ورزشی برای همه مستعدین ورزش از دیگر اهداف پیشبینی شده در این المپیاد است.
انتهای پیام