به گزارش صلح خبر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، تشکیلات خودگردان فلسطین که از دل مذاکرات صلح اسلو در دهه ۹۰ میلادی سربرآورده است، می کوشد با مصالحه با رژیم صهیونیستی، به راهکار دو دولت براساس مرزهای ۱۹۶۷ دست یابد. مسئلهای که صهیونیستها آشکارا با آن مخالف هستند. بر این اساس، جمال نزال، سخنگوی تشکیلات […]
به گزارش صلح خبر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، تشکیلات خودگردان فلسطین که از دل مذاکرات صلح اسلو در دهه ۹۰ میلادی سربرآورده است، می کوشد با مصالحه با رژیم صهیونیستی، به راهکار دو دولت براساس مرزهای ۱۹۶۷ دست یابد. مسئلهای که صهیونیستها آشکارا با آن مخالف هستند.
بر این اساس، جمال نزال، سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین با اشاره به حصول توافق آتش بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، از آمادگی این تشکیلات برای کنترل و حکمرانی بر غزه خبر داد.
وی تاکید کرد: هیچ نهادی جز تشکیلات خودگردان فلسطین حق حکمرانی بر نوار غزه را ندارد و ما مخالف مشارکت هر کشور خارجی در روند اداره غزه هستیم.
نزال با اشاره به اختلافات عمیق میان تشکیلات خودگردان و جنبش حماس، افزود: اگر حماس قادر به بازسازی نوار غزه است، پس خودش حکومت کند، اما هیچ تضمینی برای تحقق این امر جز با تشکیلات خودگردان ملی فلسطین وجود ندارد.
شایان ذکر است: جنبش حماس پس از خروج رژیم صهیونیستی از نوار غزه و طی انتخابات سال ۲۰۰۶، با آرای فلسطینیان زمام امور در نوار غزه را برعهده گرفت، با این حال، تشکیلات خودگردان فلسطین که خود تشکیل شده از چند جنبش مانند جنبش فتح میشود، به شدت مخالف جنبش حماس بوده و خواستار عدم مقابله نظامی با دشمن صهیونیست هستند.