امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 523898 |
تاریخ انتشار : 04 آبان 1402 - 16:45 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، رسانه‌های اسلواکی روز پنجشنبه به نقل از «رابرت فیتسو»، نخست‌وزیر جدید این کشور اعلام کردند که وی در نخستین حضور خود در نشست اتحادیه اروپا از کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین و تحریم‌های بیشتر علیه روسیه حمایت نخواهد کرد. به نوشته رویترز دفتر نخست‌وزیر اسلواکی به درخواست […]

به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، رسانه‌های اسلواکی روز پنجشنبه به نقل از «رابرت فیتسو»، نخست‌وزیر جدید این کشور اعلام کردند که وی در نخستین حضور خود در نشست اتحادیه اروپا از کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین و تحریم‌های بیشتر علیه روسیه حمایت نخواهد کرد.
به نوشته رویترز دفتر نخست‌وزیر اسلواکی به درخواست این خبرگزاری برای اظهارنظر در این رابطه پاسخ نداده است.
رابرت فیتسو، نخست‌وزیر سابق اسلواکی و حزب چپ‌گرای او اوایل مهر ماه در انتخابات پارلمانی این کشور با ۲۳ درصد آرا بار دیگر موفق شدند اکثریت آرا را کسب کنند.
آسوشیتدپرس دهم مهر در گزارشی تحلیلی نوشت که انتخابات اخیر اسلواکی آزمونی برای سنجش حمایت این کشور اروپای شرقی از همسایه‌اش یعتی اوکراین در جنگش با روسیه بود و اکنون پیروزی حزب رابرت فیتسو می‌تواند اتحاد شکننده در اتحادیه اروپا و ناتو را تحت تأثیر قرار دهد. فیلکو در دو دوره (۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸) نخست‌وزیر اسلواکی بود.
رابرت فیکو ۵۹ ساله پیش از این گفته بود اگر موفق شود دوباره به قدرت بازگردد، حمایت نظامی از اوکراین را متوقف می‌کند.
کشور اسلواکی که دارای ۵.۵ میلیون نفر جمعیت است، در سال ۱۹۹۳ بعد از فروپاشی چکسلواکی و تبدیل آن به دو کشور (چک و اسلواکی)، ایجاد شد. دولت پیشین اسلواکی از ابتدای جنگ اوکراین، ضمن پیوستن به تحریم‌ها علیه روسیه، حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین را در دستور کار قرار داده است.
رابرت فیتسو در تبلیغات انتخاباتی بارها ضمن مخالفت با تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه اعلام کرد که خواهان مسدود کردن راه برای عضویت اوکراین در ناتو است. این سیاستمدار و نخست‌وزیر سابق اسلواکی ضمن مخالفت با ارسال کمک تسلیحاتی به اوکراین پیشنهاد کرده که اتحادیه اروپا و آمریکا باید از نفوذ خودشان استفاده و روسیه و اوکراین را به پذیرش یک توافق صلح مجبور کنند.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید