امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 71782 |
تاریخ انتشار : 05 فروردین 1395 - 21:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > پزشکی – یورونیوز گزارش داده یونیسف و دولت مالاوی در قالب طرحی مشترک، نقش پهپاد ها را در کاهش زمان انتظار برای مشخص شدن نتیجه تست اچ آی وی در میان نوزادان ساکن در مناطق روستایی مورد آزمایش قرار داده اند. انتشار و گسترش ده درصدی ویروس اچ آی وی، این کشور آفریقایی را در […]

دانش > پزشکی – یورونیوز گزارش داده یونیسف و دولت مالاوی در قالب طرحی مشترک، نقش پهپاد ها را در کاهش زمان انتظار برای مشخص شدن نتیجه تست اچ آی وی در میان نوزادان ساکن در مناطق روستایی مورد آزمایش قرار داده اند.

انتشار و گسترش ده درصدی ویروس اچ آی وی، این کشور آفریقایی را در زمره مناطقی قرار داده که دارای بالاترین نرخ شیوع بیماری ایدز هستند.

در حال حاضر انجام نمونه برداری توسط یک مرکز بهداشتی، ارسال آن به لابراتوار و دریافت نتیجه آزمایش حداقل دو ماه زمان می برد.

جودیت شرمن مسئول برنامه مقابله با ایدز یونیسف در مالاوی می گوید: «ما از زمان واقعی برای شروع درمان نوزادان مبتلا به ویروس بسیار عقب هستیم. آنها را بایست خیلی زود برای انجام تست بیاورند. زمانی که حداکثر دو ماهه هستند، بین شش تا هشتمین هفته تولد. تست ها و نمونه های خونی باید بلافاطله به یکی از هشت لابراتوار کشور ارسال شود.»

پهپاد قادر است ۲۵۰ نمونه خونی را به وزن مجموع یک کیلوگرم با خود حمل کند. نخستین آزمایش موفقت آمیز ارسال نمونه های خونی توسط پهپاد میان یک مرکز پزشکی و لابراتوار بیمارستانی در پایتخت به تازگی در این کشور صورت گرفته است.

عواملی نظیر جاده های ناهموار و نیز هزینه بالای حمل و نقل در مناطق دورافتاده باعث دریافت دیرهنگام نتیجه آزمایش و در نهایت اختلال در درمان افراد مبتلا به بیماری می شود.

جودیت شرمن در ادامه می گوید: «نتیجه آزمایش به محض آماده شدن به مرکز بهداشتی مورد نظر باز می گردد و سپس در اختیار مادر قرار می گیرد. این درحالی است که تلاشهای زیادی برای کوتاه کردن زمان این مرحله صورت گرفته و ما باید بازهم تلاش خود را در این جهت افزایش دهیم. مادرها همچنان دو ماه منتظر دریافت نتیجه آزمایش می مانند و این برای درمان کودک مبتلا به ویروس زمانی بسیار طولانی است.»

به گزارش یونیسف، حدود ۴۰ هزار کودک مالاوی در سال ۲۰۱۴ از مادران حامل ویروس ایدز متولد شده اند. هر سال حدود ده هزار کودک بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهد. با بهره بردن از روش تشخیص و درمان زودهنگام این بیماری می توان جان افراد زیادی را نجات داد.

۵۴۵۴

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید