امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 526304 |
تاریخ انتشار : 21 آبان 1402 - 8:32 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از استحصال روزانه ۸ هزار تن شن و ماسه از نخاله‌های ساختمانی پایتخت در مرکز پردازش زباله‌های آبعلی خبر داد.  رضا محمدی در گفت‌وگو با صلح خبر، در مورد آخرین وضعیت مرکز پردازش زباله‌های ساختمان در آبعلی گفت: مرکز پردازش آبعلی ویژه نخاله‌های ساختمانی است. در حال حاضر ۵۰ درصد این […]

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از استحصال روزانه ۸ هزار تن شن و ماسه از نخاله‌های ساختمانی پایتخت در مرکز پردازش زباله‌های آبعلی خبر داد. 

رضا محمدی در گفت‌وگو با صلح خبر، در مورد آخرین وضعیت مرکز پردازش زباله‌های ساختمان در آبعلی گفت: مرکز پردازش آبعلی ویژه نخاله‌های ساختمانی است. در حال حاضر ۵۰ درصد این نخاله‌ها که برای دفن به آبعلی فرستاده شده را استحصال می‌کنیم. موضوعی که از نگاه محیط‌زیست بسیار مهم است. همه توان ما برای حداقل کردن میزان دفن است. چرا که می‌دانید برای تولید هر تُن مصالح ساختمانی، چه آسیب و هزینه‌هایی به ساخت محیط‌زیست وارد می‌شود.

محمدی با بیان اینکه روزانه حدود ۸۰۰۰ تُن شن و ماسه در آبعلی استحصال می‌شود که این عدد قابل توجهی است، گفت: شن و ماسه‌هایی که در گذشته دفن شده را دوباره استحصال می‌کنیم و به چرخه تولید باز می‌گردانیم؛ این یکی از اهداف جدی ماست که اول کاهش دفن  و سپس استحصال را داشته باشیم. 

وی درباره دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند برای کاهش آسیب‌های دفن زباله در پایتخت، تأکید کرد: موضوع دیگر بحث دفن زیست‌پذیر است. بررسی‌های جدی روی این موضوع کرده‌ایم تا میزان شیرابه زباله‌ها را به حداقل برسانیم. 

محمدی در ادامه با اشاره به ساخت مراکز میانی پردازش زباله MRF افزود: در مجموعه کوهک، زباله مناطق ۵، ۲۱ و ۲۲ پردازش می‌شود. یک MRF هم در شرق تهران داریم که زباله مناطق ۱۳، ۸ و ۱۴ را پردازش می‌کند. 

محمدی در مورد مأموریت MRF ها نیز توضیح داد:  یکی از مأموریت‌های MRF این است که زباله را به حداقل خود برساند؛ یعنی شیرآبه در همان محل تصفیه شود و برای آب کشاورزی استفاده شود. کاهش شیرآبه پسماند به کاهش وزن و حجم زباله کمک می‌کند و دفن آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از آن را به حداقل می‌رساند. 

وی افزود: احداث کارخانه‌های مدیریت یکپارچه پسماند شهری (MRF) منجر به تولید کمپوست با کیفیت و استحصال انرژی از پسماند با رویکرد کاهش دفن را به دنبال خواهد شد و در نهایت با انجام اقدامات فوق، کاهش آثار سوء محیط زیستی را در سطح شهر تهران رقم خواهد زد. 

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید